Capitolul 45

3.3K 308 47
                                    

- Inca doua cercuri ! zic eu , sprijinindu-ma de un copac.

- NU MAI POOOT ! urla Andrew si se arunca extenuat pe iarba umeda.

Eu si Elementele ne antrenam. Bine , mai mult ei decat eu. Trebuie sa alergam in jurul padurii de cinci ori. Eu deja am terminat de alergat cu douazeci de minute in urma si ii astept pe ceilalti sa termine. Aaron si Alissa abia au inceput al treilea cerc , iar Andrew , dupa cum am spus , mai are doua. Ma apropii de Andrew ce gafaia puternic. Imi pun piciorul pe spatele sau si il misc usor.

- Lenesule , sus ! zic eu.

- Nu. maraie el.

- Va voi da colierele doar cand veti fi in stare sa controlati puterea din el , v-am mai spus. Asa ca tu o sa ramai cel mai slab. zic eu incruntata.

- Nu imi pasa. mormaie el.

Oftez exasperata. Nu stiu cum sa il conving sa plece sa alerge.

- Haide , Andrew ! Nu ma face sa recurg la metode ce vin la pachet cu oasele tale rupte si ochii vineti. marai eu.

- Nu imi pasaaa.

- Okay. spun eu si ma departez putin de el.

Imi imaginez cum ar fi ca Leah sa vina si sa inceapa sa ma atace , iar eu sa nu pot sa ma apar , apoi sa cad inconstienta la pamant. Ii transmit toate imaginile lui Andrew. Ma sprijin din nou de copac , urmarind amuzata spectacolul. Andrew se ridica brusc in sezut. Priveste socat undeva in spatele meu.

- NU , AALYAH ! incepe el sa tipe.

Un hohot de ras imi paraseste gura , privind cum ochii lui se fac treptat albastri , apoi negri , apoi ambele deodata. Imi trebuie niste popcorn ! Urmaresc o adevarata drama aici ! Andrew se ridica in picioare , chiar daca e obosit , si sare in dreapta mea. Privesc spre el , vazand ca a dat cu capul de un copac. Incep sa rad isteric , fata mea inrosindu-se. Din greseala ma impiedic de o radacina si cad pe fund , inca razand cu lacrimi. Andrew clipeste de cateva ori bulversat , privind copacul din fata lui si masandu-si fruntea. Ma priveste pe mine ce ma tineam cu mana de burta din cauza rasului puternic.

- Stai , ce ? Tu erai inconstienta ! spune el confuz. Si unde e Leah ?

- In spatele tau ! zic eu total amuzata.

Andrew tresare si se pune in pozitie de atac , intorcandu-se. Ma las pe spate , incepand sa rad din nou. Cateva lacrimi cad din coltul ochilor , eu stergandu-le cu podul palmei.

- De ce , Aalyah ? intreaba Andrew exasperat. Acum o sa am o vanataie pe frunte din cauza ta !

- Stai linistit , oricum nici o fata nu se uita la tine. spun eu ranjind , ridicandu-ma usor in sezut.

- Ce-ai spus ? maraie el.

- Oh , acum mi-am dat seama. Te-ai lovit la cap , e si logic ca nu o sa auzi bine sau alt ceva nu o sa functioneze la tine. zic eu.

Andrew se apropie amenintator de mine. Ma ridic in picioare si incep sa alerg , el fugind dupa mine. Ce prost e ! Nu si-a dat seama ca tocmai l-am facut sa alerge ! Ocolesc gratioasa ca o balerina un copac , aproape lovindu-ma de el. Sar peste un copac doborat la pamant , sperand ca Andrew sa se impiedice de el si sa cada. Din nefericire , Andrew nu cade. Aud brusc un sunet straniu , asa ca ma opresc. Andrew ajunge in scurt timp in urma mea. Un tufis incepe sa se miste langa mine , creatura din el scotand niste sunete grotesti. Incep sa urlu ca o bezmetica si sar in spatele lui Andrew , agatandu-ma ca o liana de el.

- Ce naiba ? intreaba el confuz.

Din tufis iese creatura ingrozitoare ce de fapt e un iepure gri. Iepurasul il priveste urat pe Andrew si continua sa sara mai departe.

- Doamne , ce proasta esti ! zice Andrew surazand.

El isi pune mainile in jurul picioarelor mele , incepand sa mearga cu mine in spatele sau.

- Ma intreb ce fac Aaron si Alissa. Lipsesc de mult timp. zice Andrew pe un ton pervers.

- Probabil se gandesc cum sa scape mai repede de tine si sa il invite pe Hunter aici. zic eu ranjind.

Andrew isi da ochii peste cap si ma ignora. Sa vad eu daca ma mai ignora dupa asta.

- Diii , calutu' ! tip eu si il lovesc pe Andrew la fund.

Gura lui Andrew se deschide larg din cauza socului. In cateva secunde ma trezesc aruncata pe iarba. Observ roseata din obrajii lui , asa ca ranjesc satisfacuta de fapta mea. Ma fac mai comoda pe iarba si imi pun mana sub cap.

- Te-ai rusinat ? intreb eu zambind draceste.

- Te urasc. spune el rosind si mai tare.

- Toti o fac. zic eu ranjind.

*  *  *

- Canapeaua ta este atat de incomoda , Aalyah ! Abia daca am reusit sa dorm noaptea trecuta. se plange Andrew , tavalindu-se pe podeaua din bucatarie.

- Stiu , de asta si te-am ales pe tine sa dormi acolo. zic eu zambind larg , luand inca o gura de ceai.

- De ce tu , Alissa si Aaron beneficiati de o camera normala , iar eu trebuie sa stau intr-un living unde ma poate vedea oricine ? Am nevoie de intimitate ! zice el indignat.

- Nu primesti nimic. zic eu , lasandu-ma pe spate.

Andrew sta cateva secunde pe ganduri , apoi incepe sa zambeasca malefic.

- De ce nu stau cu tine in camera ? intreaba el ranjind.

Ma inec cu ceai , incepand sa tusesc. Las cana pe masa , ridicandu-ma si luand un servetel , stergandu-mi gura.

- Vezi ? Propunerea mea e atat de magnifica incat te-ai inecat ! aud glasul mirific al lui Andrew.

- Nici gand ! Stai pe canapea ! zic eu incruntata.

- Aha , sigur. mormaie el.

Andrew se ridica de pe jos si merge in living , trantindu-se pe canapea. Afara era deja noapte.

- Ai grija sa nu rupi canapeaua cu greutatea ta , grasule ! strig eu.

- Stai fara griji. zice el.

- Vise neplacute. zic eu , iar Andrew imi zambeste fals.

Intru in camera mea , avand grija sa o incui. Merg pana la dulap si scot renumitele mele pijamale cu unicorni. Le imbrac , apoi sar in pat. Imi pun patura pana in gat , facandu-ma comoda. Dau cu mana usor prin aer , lumina stingandu-se. Ma intind ca o pisicuta , apoi inchid ochii , adormind.

De dimineata , ca prin minune , soarele nu mi-a batut in ochi. Asta e ciudat. Mereu imi bate. Ma incrunt , fiind cu ochii inchisi. Incerc sa ma misc mai in fata , insa dau de ceva tare si cald. Deschid ochii bulversata. Privesc in fata mea , vazand ditamai peretele la bustul gol pe nume Andrew. Incep sa marai. Prostul ! Sa vada ce ii fac ! Nu va mai vrea sa doarma aici !

Elementul DisparutWhere stories live. Discover now