Capitolul 13

5.3K 387 41
                                    

Nu pot sa cred ! Lucas e aici , in Dabrus ! Ultima data cand l-am vazut a fost atunci cand mi-a omorat parintii. Corpul incepe sa imi tremure de groaza , dar si de nervi. Lucas e unul dintre cei mai puternici demoni vazuti de mine vreodata. Dorinta de a ma razbuna creste treptat. As vrea sa il omor , insa a adus cu el o intreaga armata de demoni. Nu cred ca as putea sa inving atat de multi inamici fara sa imi arat puterea. Vreau atat de tare sa plec sa imi ajut prietenii , dar cuvintele lor imi rasuna in minte. "Se crede mare , pe cand e doar o orfana ". Sunt un mare nimic ! Doar o orfana fara parinti ! Strang marginea dulapului atat de tare incat incepe sa iasa fum. Ma dau cativa pasi in spate. Nu cred ca o sa vina prea multa lume la cafenea , vazand ce panica e in oras. Multa lume alearga , tipa , parintii isi protejeaza copiii. Ies din vestiar si privesc in jur. Toate mesele sunt goale. Se pare ca pot sa plec afara. Merg mai repede spre usa , insa din neatentie calc in ceva. Privesc in jos si vad un lichid rosu. S-Sange ? Oh , Doamne ! Eu nu sunt ranita , deci altcineva a patit ceva. Merg dupa urmele de sange si vad ca ele duc in biroul directoarei. Maresc ochii si alerg spre usa. Vreau sa o deschid , insa e incuiata. Lovesc usa cu piciorul si ea cade pe jos. O vad pe directoare injunghiata , stand langa biroul ei. Nu stiu daca este inca in viata. Sper ca este , poate o sa o pot vindeca. Aud ceva in spatele meu , insa inainte sa ma intorc , cineva ma loveste puternic in abdomen. Scancesc si imi pun mainele pe burta. Persoana respectiva imi da cativa pumni in fata si ma tranteste de perete. Ridic capul si vad ca Ana ma tot loveste. Nenorocita !

- Ce vrei ? reusesc sa spun , cu greu.

- Aproape ai reusit sa ma dai de gol. Da , nu eu sunt Focul. Insa nu asta trebuie sa stie Elementele. zice ea.

Imi mai da un pumn si reuseste sa imi sparga nasul. Sangele incepe sa imi curga pe fata. Gata , pana aici ! Ii barez lovitura si fac schimb de locuri. Acum Ana sta lipita de perete. O apuc de incheieturi si le strang foarte tare. Palmele mele sunt acoperite de scantei rosii. Ana incepe sa tipe de durere. Ma apropii mai mult si o lovesc cu genunchiul in abdomen. Ii place sa fie lovita asa ? Pentru ca ea asta imi facea mie. Imi simt coltii ce apar si imi zgaraie buza. Deja incep sa imi pierd controlul. Trebuie sa ma abtin cat de mult pot. Daca vine Lucas aici ? Sunt sigura ca totul in jurul meu va arde. Inspir si expir cu greu. O trantesc brusc pe Ana intr-o masa. Imi vars nervii pe ea. O metoda minunata de a ma calma. Ana maraie enervata. Se ridica de pe jos si fuge spre mine. Imi intind mainile si o opresc pe Ana din a mai inainta. O vraja de oprire. Ochii ei se maresc cand vede ca nu mai poate misca nici un deget. Ar fi putut sa rupa vraja cu mult timp in urma daca se crede atat de puternica.

- Saraca de tine ! Nu te poti misca. Esti speriata ca o sa iti fac ceva ! spun eu cu un glas pitigaiat , un pic malefic.

Imi ridic mana dreapta , iar corpul Anei se ridica si el. Colturile gurii mi se ridica intr-un ranjet malefic. Misc mana brusc in stanga , iar corpul Anei se izbeste de perete atat de tare , incat face o gaura in el. O eliberez pe Ana din vraja , iar ea incepe sa tipe. Se ridica de pe jos si sare in bratele lui Lucas. Nu-mi spune ca sunt impreuna ! O sa vomit chiar aici si acum.

- Ce s-a intamplat , iubito ? intreaba Lucas.

Andrew , Alissa si Aaron raman impietriti. In sfarsit isi dau si ei seama ca Ana era nimic mai mult decat un fals.

- O fata ma tot ataca. se plange Ana.

Nici nu imi stie numele ? Imi dau o palma peste fata. Se preface sau chiar mi-a uitat numele ? Cei doi "porumbei" incep sa vorbeasca in soapta , iar dupa Ana se transforma intr-un liliac si pleaca de aici. Okay , ce tocmai s-a intamplat ? Ce creatura e Ana !? Lucas priveste curios prin gaura din perete , insa nu reuseste sa ma vada. Ma concentrez si fac sa apara in fata mea o sabie. Nu e foarte mare , insa e perfecta pentru a taia carne de demon. Ma apropii putin de gaura si il vad pe Lucas doar la cativa metri departare. Ridic mana si arunc sabia spre el. Aud un tipat inabusit , asa ca ies afara.

- Trebuia sa ma astept la tine , Aalyah. spune el cu greu.

Isi scoate sabia din umar si ma priveste urat. Eu ranjesc mandra de fapta mea. Faptele mele. I-am ranit iubita. Acum sunt si mai fericita.

- Tintesti chiar bine. zice el cu un ton ironic.

Poate se astepta sa il injunghii in inima , insa nu asta era intentia mea. Inainte de moartea lui , as vrea sa il torturez putin.

- Esti gelos ? intreb amuzata.

- Cum sa nu ? pufneste el. Esti cam prostuta. Nu ar trebui sa fii sarcastica in asa momente.

- Complimentele sunt mereu bine venite. mormai eu.

- Dupa cum vezi , i-am prins pe prietenii tai. zice el mandru.

- Pentru ei , eu sunt doar o orfana. spun rece.

Andrew tresare si ma priveste trist. Il aud soptind "imi pare rau". Sper ca iti pare rau si pentru ca minti celelalte Elemente. E un vampir. Oare si el minte ca e Apa ? Oare e si el un fals ? Undeva in adancul meu sper sa nu fie un fals. Chiar daca Andrew este enervant , insuportabil , frumos , nu vreau sa ma indepartez de el. M-am cam atasat de persoana lui. Okay , de ce gandesc toate astea in timpul unui posibil razboi ?

Pentru ca iti place Andrew

Oh , mai taci , constiinta. Vorbesti prostii.

Il privesc pe Lucas. Atat de mult rau se ascunde in corpul lui. Poate unele fete , nu si eu , il considera dragut , insa eu vad doar rau in el. Omoara fara sa gandeasca. Asta fac demonii.

- Si...umm.. Nu ma ataci ? Nu tipi ? Nu incerci sa iti salvezi prietenii ? intreaba Lucas putin confuz.

Nu m-am asteptat sa spuna asta. Chiar deloc ! El incearca cumva sa ma aduca mai aproape de el ca sa ma omoare ? E foarte posibil. Ochii mei se intuneca. Fac cativa pasi spre el , insa simt brusc o durere insuportabila in spate. Ma prabusesc pe jos in timp ce Lucas incepe sa rada malefic. Incep sa tusesc si vad pe pamant niste firisoare rosii. Elementele incep sa tipe speriate la mine. Cred ca cineva m-a injunghiat. Nu prea mai inteleg ce se intampla.

- Te doare , Aalyah ? intreaba el in batjocura.

Tot corpul meu se incordeaza din cauza energiei. Focul din mine se zbate puternic. Vrea sa omoare toti demonii de aici. Trebuie sa il tin sub control. Dar e atat de greu... Imi inchid ochii si incerc sa ma calmez.

- E inconstienta ? intreaba Lucas ironic.

Inca ma misc. In plus , Lucas ma poate auzi cum respir. Doar se joaca si incearca sa ma enerveze. Ii cam reuseste. Damn it ! O sa ajunga intr-o zi fara cap ! Corpul incepe sa imi tremure din cauza puterii. Lucas nu pare ca observa asta.

- Acum vine partea interesanta. Raufacatorul omoara binele. zice Lucas ranjind.

Nu il pot lasa sa ii omoare ! Imi pun palmele pe pamant si incerc sa ma ridic , insa nu reusesc. Imi ascund tipatul undeva in minte. Nu vreau sa par atat de slaba in fata lui.

- Oh , si am adus-o pe Aalyah aici ca sa va poata vedea moartea. Eu i-am omorat parintii , acum ii omor si prietenii. Cine stie ce se va ajunge de mintea ei ! spune Lucas razand.

O furie grozava imi creste in corp. Ma ridic brusc de pe jos si imi scot cumva sabia din spate. Ma incrunt si il omor din priviri pe Lucas. El paseste in spate , speriat.

- Dar esti ranita ! Trebuia deja sa lesini ! Cum esti atat de puternica !? urla el.

- Mereu am fost puternica , Lucas. Nu ma poti invinge. Eu sunt Focul.

O liniste mormantala se asterne in jurul meu. Elementele au gura deschisa , iar Lucas pare ca mai are putin si face pe el de frica. Pamantul incepe sa se cutremure. Ochii mei se fac portocalii , iar semnul Elementelor ma arde. Imi ridic maneca bluzei si ridic mana. Toti , dar absolut toti privesc semnul de pe mana , ce acum este rosu ca sangele. Corpul meu incepe brusc sa arda , iar aura mea se mareste considerabil. Intind mana , iar lanturile cu care Elementele sunt legate se rup. Nici eu nu stiam ca sunt atat de puternica. Corpul meu incepe sa pluteasca de la sol. Focul din jurul meu se mareste si ajunge in cateva secunde la toti demonii. Tipetele lor se aud foarte tare. Il privesc pe Lucas fix in ochi si zambesc slab , inainte ca toti demonii sa moara intr-un fel de explozie.

Inainte sa raman inconstienta , imi simt corpul ridicat de la sol de niste brate puternice.

- Aalyah , o sa ai multe explicatii de dat.

Acesta e ultimul lucru pe care il aud.

Elementul DisparutWhere stories live. Discover now