Capitolul 4

6.1K 407 28
                                    

In jur totul e negru. Elementele sunt de vina. Rana nu e deloc grava , iar ele isi fac griji degeaba. O sa le dau cate o palma dupa ce ma trezesc.

Flashback

Suntem aproape de palat. E chiar foarte frumos. Culoarea alba straluceste in lumina razelor de soare. Andrew se pare ca nici nu ma asculta. M-am rugat de el tot drumul , din parc pana aici , ca sa ma lase jos. Am doua picioare sanatoase , pot sa merg si singura. Alissa deschide poarta si intram cu totii in curtea castelului. In dreapta si in stanga e o gradina frumos aranjata. Mirosul trandafirilor imi inunda narile si ma face sa uit pe moment de durerea din abdomen. Oftez exasperata cand intram pe usa principala. Nu prea analizez holul pentru ca oricum nu o sa stau aici. Imi aduc aminte brusc de semnul elementelor. Sunt sigura ca o sa il vada. Inca nu am destula incredere in ei ca sa le spun ca sunt un element. Imi misc incet un deget si simt mici furnicaturi pe brat. Mi-am ascuns semnul cu ajutorul puterilor. Mergem la stanga , iar in capatul holului vad niste scari albe. Andrew incepe sa le urce. Ajungem la urmatorul etaj si o teama puternica ma cuprinde. Peretii sunt albi imaculati , iar mirosul medicamentelor pluteste in aer. Mainile incep sa imi tremure. Inca de cand eram mica , mi-a fost frica de tot ce tine de doctori , ace , spitale , etc. Inghit in sec atunci cand intram intr-o camera. Andrew ma aseaza usor pe pat. Privesc in jur si capul incepe sa ma doara ingrozitor de tare. Pe masa de langa pat vad mai multe aparate ce le folosesc doctorii. Corpul incepe sa imi tremure destul de vizibil. Respir alarmat.

- Te simti bine ? intreaba Andrew. Doctorul trebuie sa ajunga imediat.

- NU ! tip eu brusc , iar Andrew tresare.

Icnesc din cauza durerii din abdomen. Imi strang pumnii enervata. Simt cum din palma mi se scurg firisoare de sange. Usa se deschide incet , iar pe ea intra un barbat imbracat tot in alb. Nu are mai mult de 40 de ani.

- Buna Aalyah ! Eu sunt Mattew , voi avea grija de rana ta ! spune el bland.

Maresc ochii speriata. Andrew se incrunta. Imi ia o mana si o strange.

- Andrew , trebuie sa ies de aici. Nu vreau ! O sa plec , nu iti fa griji ! zic eu repede.

Andrew ridica cealalta mana si imi mangaie usor obrazul. Doctorul se apropie incet de noi.

- Stai acolo unde esti ! tip eu.

Mattew ma priveste confuz. Mai face un pas spre mine. Mare greseala. Ajunge trantit de peretele de langa usa.

- Usor super-woman ! spune Andrew amuzat.

Zambetul ii dispare cand imi vede ochii inlacrimati. Ii strang mana mai tare.

- Te rog...soptesc speriata.

- Ce ai , Aalyah ? intreaba el bland.

- Mi-e f-frica. zic eu rusinata.

- Nu o sa se intample nimic. spune Andrew si zambeste.

Vine mai aproape de mine si ma imbratiseaza. Imi las capul pe umarul lui si inchid ochii. Aud pasi ce se apropie de pat , insa nu le dau importanta. De acum trebuie sa fiu mai atenta cu detaliile inainte sa fie prea tarziu. Simt o intepatura destul de dureroasa pe bratul stang. Il imping brusc pe Andrew si ma ridic in picioare. Ii privesc cu ura pe amandoi. Pentru un moment am si uitat ca sunt intr-un spital.

- Nu o afecteaza somniferele ? intreaba Mattew.

Maresc ochii. Incerc sa ma calmez , nu vreau sa incep sa ard. Bine spus incerc.

- Ce naiba mi-ai injectat !? tip eu.

Ochii mei incep sa straluceasca. Mattew se da cativa pasi in spate. Fricosul. Inaintez spre el foarte furioasa , insa doua brate ma prind si ma trag inapoi.

- Andrew , da-mi drumul daca nu vrei sa zbori pe fereastra. incerc eu sa spun calma.

El isi da ochii peste cap si ma strange mai tare. Ma zbat. Totul devine in ceata in scurt timp. Ma las moale in bratele lui Andrew. Auzeam voci incet. Ma simt ridicata si asezata pe ceva moale.

End Flashback

Dupa asta totul s-a facut negru. O sa vada Andrew ce o sa pateasca dupa ce ma trezesc. Pacat ca nu pot sa vorbesc tare. Asa poate il speriam. Zambesc malefic in sinea mea. Vad in departare o sfera alba. M-as duce la ea , insa nu vreau sa ma ridic. E mai bine sa stau in intuneric. Insa e mai mult decat clar ca universul nu tine cu mine. Din sfera ies mai multe fasii albe ce vin spre mine. Ma apuca de maini si incep sa ma tarasca spre sfera , la propriu. Imi dau ochii peste cap. Oare sfera rade acum de mine ? Surad in timp ce in jurul meu totul incepe sa fie alb. Ugh , prea luminos. Dar macar o sa ma trezesc. Andrew , pregatestete ! Deschid ochii si privesc in jur. Ma misc putin si incerc sa nu tip cand simt durerea din abdomen. Ce dracu' ? Pana acum nu ma durea asa tare. Inspir de cateva ori. In stanga mea il vad pe Andrew stand pe scaun. Vorbea cu Aaron si Alissa ce stateau langa fereastra. Ridic mana stanga incet , ca sa nu ma observe. Il ating incet pe umar. El se intoarce confuz. Il lovesc brusc peste fata. Andrew tresare atat de tare incat cade de pe scaun. Aaron si Alissa incep sa rada.

- Oh , tu erai... spune el plictisit.

Zambesc inocent. Andrew se ridica de pe jos si se tranteste pe scaun.

- Oricum , tu esti de vina. ii zic eu.

- Eu ?

- Tu m-ai adus in locul asta oribil. ii spun dezgustata.

- Preferai sa te las in padure ? intreaba Andrew.

- Mai bine acolo decat aici !

- Si iti era asa frica , aproape plangeai ! zice el amuzat.

- De aia m-ai imbratisat ? intreb eu cu un zambet triumfator pe fata.

Andrew maraie enervat in timp ce Aaron si Alissa au inceput iar sa deseneze inimi imaginare in aer.

Elementul DisparutWhere stories live. Discover now