Capitolul 26

3.9K 305 40
                                    

Un sunet puternic ma trezeste brusc. Sar in picioare si ma pun in pozitie de atac. Mereu fac asta daca aud asa ceva. Privesc precauta prin camera. Vad o vaza sparta pe jos , langa niste picioare lungi. Imi ridic privirea putin mai sus doar ca sa descopar ca Andrew era in camera mea si ma privea zambind inocent. Cred ca el a spar vaza. Imi venea sa rad , insa mi-am amintit de faza de ieri. Eu si Andrew suntem dusmani.

- Ce faci aici ? intreb eu rece.

- Mda , esti foarte feroce in pijamale cu unicorni. zice el amuzat.

Daca noi doi eram intr-o "relatie" normala , aveam sa rosesc. Insa acum nu era momentul.

- Te-am intrebat ceva. ma rastesc eu.

- Oh , haide ! De ce te comporti asa cu mine ? se plange el.

De ce ma comport asa cu el !? E prost sau se preface !? A uitat deja ce mi-a facut ?

- Parca eram dusmani. zic eu cu glasul pitigaiat.

Andrew ramane blocat. Deschide gura pentru a spune ceva , insa o inchide la loc.

- Asa ma gandeam si eu. Acum poti , te rog , sa iesi din camera si sa ma lasi sa dorm ? intreb eu zambind fals.

Andrew ofteaza si isi lasa capul in jos. Isi musca buza si se joaca cu degetele frustrat. Incearca sa isi gaseasca cuvintele.

- Am... Am venit ca sa imi cer iert... incepe el.

Furia isi face repede loc in corpul meu. Simt focul din interiorul meu cum vrea sa iasa afara si sa distruga totul in jurul lui. Imi strang pumnii si ma abtin sa nu marai.

- Cum indraznesti !? tip eu. Dupa tot ce mi-ai facut si mi-ai spus ieri , vii azi la mine in camera si ma trezesti doar ca sa iti ceri iertare ?

I-am tipat in fata cu cea mai puternica ura partea cu trezitul. Somnul e foarte pretios.

- Aalyah , doar asculta-ma , te rog... sopteste el.

- NU ! Iesi afara ! urlu eu.

Andrew vrea sa mai zica ceva , insa nu il las. Merg enervata pana la el si il apuc de brat. Il tarasc cu forta pana la usa. O deschid si il imping pe Andrew afara. Trantesc usa si ma lipesc cu spatele de ea. Imi ridic mainile si incep sa imi masez tamplele. Trebuie sa ma calmez. Nu vreau ca tot castelul sa arda. Oftez si ma preling in jos langa usa. Imi strang genunchii la piept. Poate ca nu m-am comportat prea frumos cu Andrew , insa a meritat totul din plin. A spus ca suntem dusmani. Eu cu dusmanii nu vorbesc frumos si nici nu ii iert. Prin minte imi trece brusc o idee geniala. Ma ridic in picioare socata. Doamne , asta e una dintre cele mai bune idei ale mele de razbunare ! Ranjesc mandra de mine. In sfarsit am gandit si eu ceva folositor ! Sper sa gasesc ceea ce caut.

Am reusit sa imi termin rutina de dimineata in mai putin de zece minute. Un record pentru mine. La cat de lenesa sunt , zece minute e chiar putin. Ma imbrac repede intr-o pereche de blugi negri , un pulover negru si niste bocanci tot negri. Astazi o sa fiu toata neagra. Dau cu peria prin par si il prind intr-un coc dezordonat. Privesc dezgustata machiajul de pe masa. Probabil Alissa mi l-a pus. Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva , ugh.

Tocmai te-ai gandit la machiaj. zice constiinta mea.

Taci , constiinta enervanta ! Imi strici toata dispozitia !

Oricum a fost deja stricata de Andrew.

Corect , insa nu trebuie sa mi-o strici tu mai tare.

Imi scutur capul. Trebuie sa ma concentrez. Ies din camera sperand ca Andrew sa nu fie acolo. Spre fericirea mea , nu era dupa usa. Incep sa alerg pe hol , nebagand in seama faptul ca e ora sapte dimineata , iar eu am urlat la Andrew si probabil ca i-am trezit si pe Alissa si Aaron. Cred ca urmeaza sa iau niste palme , insa nu asta e important acum. Astazi o sa ma axez pe planul meu de razbunare. Cobor repede scarile si ajung la parter. Trec pe langa bucatarie unde vad niste persoane mai in varsta , insa le ignor si fug spre usa. Probabil ca sunt parintii Elementelor. In cateva secunde ajung langa usa. Ma opresc cateva secunde ca sa respir si eu normal , apoi deschid usa si ies afara. Incep sa alerg din nou. Voi merge pana acasa. Trebuie sa caut ceva pe acolo.

Tot alergand pe strada , vedeam o multime de vrajitori ce ma priveau ciudat. Nu cred ca ma privesc asa din cauza ca sunt Element. Umm... Sa le fi facut ceva prin somn ? Nu , aveam sa imi amintesc.

Ai uitat sa iti iei geaca. spune constiinta mea "minunata".

Ma opresc in mijlocul drumului. Imi las capul in jos si ma holbez la corpul meu acoperit doar de niste haine subtiri. Oricum nu e asa frig.

E aproape noiembrie , Aalyah. Ce naiba ? Stiam ca esti impiedicata , insa uituca ?

Cine dracu' te-a invatat sa vorbesti asa urat ?

Abia peste cateva secunde realizez ca eu tocmai am injurat. Imi dau o palma peste fata. Chicotesc stanjenita cand imi dau seama ca eu inca stateam in mijlocul drumului holbandu-ma la hainele mele. Stiam ca toata fata mea era rosie , asa ca incep sa alerg din nou.

Peste ceva timp , ajung in sfarsit langa casa. Respir usurata si merg langa usa. Incerc sa o deschid , insa usa era incuiata. Imi las capul in jos , aproape incepand sa plang de nervi. Cheile casei erau in buzunarul gecii. Ma apropii mai tare de usa si ma lovesc de cateva ori cu capul de ea. Proasta , proasta , proasta. Ce sa fac acum ? Mi-e prea lene sa alerg din nou pana la castel. Ma departez putin de usa si privesc casa. Fereastra ! Da , ferestra ! O sa intru pe acolo ! Merg repede pana la fereastra care duce in living.

- Imi pare rau , draga fereastra. mormai eu , apoi dau un pumn ferestrei.

Sute de cioburi de sticla cad pe jos. Zambesc multumita. Imi iau avant si sar pe fereastra , ajungand direct in living. Imi ridic ambele maini in fata si ma concentrez. Toate cioburile se ridica de la sol , apoi se rearanjeaza in forma lor originala. Fereastra apare din nou. Okay , cu asta am terminat. Acum trebuie sa ma concentrez pe alt ceva. Caut doua carti mai speciale. Daca scriu in una dintre ele , tot ce am scris eu apare in cealalta carte si invers. Cartile astea fac parte din planul meu de razbunare. Andrew nici nu stie ce il asteapta.

Elementul DisparutUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum