FONTOS!

1.1K 59 81
                                    

Hát... Kedves Olvasóim. Ez a pillanat is eljött.

Mikor elkezdtem ezt a könyvet, nagyon büszke voltam magamra, amiért sikerült egy sokkal mélyebb üzenetű sztorit írnom.

De! A napokban érkezett hozzám egy komment, ami... Bár kicsit talán agresszívabban, de megkérdőjelezte a rajongásomat Yoongi iránt. (Csak nem tudom szépen kifejezni magam, azért írtam így kitekerve. Nem pontosan ezt írta)
... és bár eleinte egy picikét felháborodtam, írtam az illetőnek egy választ, amiben próbáltam nem ellenségesen reagálni.
De aztán.... eltelt a nap és nekem folyamatosan ez a dolog járt az eszemben. Sok embert megkérdeztem róla, akik már több évtapasztalattal rendelkeznek nálam és közel állnak hozzám, hogy szerintük jó-e ha ezt írom. Válaszoltak és igazuk van.

Ha egy súlyos betegséggel - legyen az mentális vagy fizikai - ruházom fel a szereplőm, akit egy valós személyről, mintáztam, az nem ... jó.
Én sem örülnék neki, ha látnék egy olyan irományt, amiben Én vagyok beteg.

Sajnálom... Tudom hogy szerettétek, Minji - eleinte borzalmas - személyiségével is ezt a történetet, de....


.... De a lelkiismeretem túlságosan furdal :(. Ennek is olyannak kéne lennie nálam, minthogy nem írok vagdosásról, mert azzal csak rosszat közlök az olvasóimmal.
Legelőször tényleg egy sokkal mélyebb üzenetet akartam átvinni ezzel a történettel.... de rossz eszközökhöz folyamodtam.

Nagyon szeretnétek, hogy folytassam?
Vagy egyetértetek, azzal hogy ez így nem jó....? ☹️😞

Kérlek írjátok meg kommentben...

xXSunnyXx

Because Of Me - Miattam [Suga ff.] ~ Gyorsan BefejezettWhere stories live. Discover now