I

4 1 1
                                    

Do obchodu vešel mladý muž tak kolem 30 let, v dobře padnoucím námořnicky modrém obleku s hnědými polobotkami, a z pod jehož bílé košile se rýsovaly svaly. V ruce měl telefon a zrovna dokončoval hovor. Malá dívka se k němu přitiskla, zmáčkla mu ruku a nervózně pozdravila...
Muž dokončil hovor a uklidil telefon... "Dobrý den, " pozdravil a přešel blíže k obsluze obchodu. "Mohu se zeptat? Hledám kolo pro 6 letou dívku." S mrknutím pohodil hlavou směrem k dívce, která se již trochu rozkoukala a nejistým krokem kráčela přesně na opačnou stranu, než kam mladá prodavačka chtěla jít.
"Tak tedy zde prosím, " ukázala na část, kde byla vystavena dívčí silniční kola... "Ach, omlouvám se, asi jsem špatně specifikoval přání," usměje se. "Hledám pánského dirta, nejlépe v černé nebo modré, pro svou dceru."

* * *

Můj pohled se upíral přímo na něj... kousek ode mne stálo kolo... DIRT bike... skosený rám, rovná řidítka, v černobéžovém vyvedení. Byl tak úchvatný.
Myslím, že by mi taťka klidně koupil sjezďáka, ale na toho mám času dost...
A vedle u chráničů černá integrálka. Černobílá FOXka

 Černobílá FOXka

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
No one can stop meWhere stories live. Discover now