kapitola II: setkání se s hosty

185 9 1
                                    

(Za případné chyby se omlouvám, pracovala jsem ze soboty na neděli, aby to bylo jelikož se mí milovaní učitelé ( matikář je sadista) rozhodli, že si v každém předmětu napíšeme písemku, protože příští týden srbové budou doma. Budu vděčná za jakýkoliv komentář i upozornění na chyby, abych to mohla upravit. )

Bez opravy

Zatímco by neměl být překvapený- byl to přece jen královský hrad- rozsah grandiozní hradní hlavní haly téměř přemohl Yoongiho. Nájemný vrah nemyslel, že někdy byl v tak obrovském pokoji. Zdi se natahovali k vysokému stropu, který byl vymalovaný jako obloha a vytvářel iluzi. že místnost byla ještě větší; lustry visely z vymalovaného stropu a osvětlovali místnost s jejich jasnými svíčkami; a zdi měli ozdobnou dekoraci vyřezávanou do krémových zdí. Yoongi nikdy neměl cíl nebo klienta tak bohatého nebo vysoko postaveného, ani nikdy nemusel zacházet do takových mezí jako teď: oblečení, které měl na sobě bylo pravděpodobně to nejdražší,jaké kdy vlastnil- ačkoli, aby bylo jasno, on technicky za ně neplatil, místo toho použil peníze. které získal v zastavárně za ukradený šperk.

Když Yoongi vstoupil do haly. všiml si způsobu jakým se většina očí na něj upřela, dokonce jen na krátkou sekundu. Ti, kteří byli okolo černovláska mu věnovali si ho rychle prohlédli od spodu nahorů, zkoumající jeho oděv a zjišťující jestli ho můžou někam zařadit. Některé z výrazů byli pohrdavé, říkající mu, že nejsou nijak ohromeni, ne že by ho to nijak trápilo. A kromě toho, on nesmýšlel tak vysoko jako urození- po celý jeho život, byli všichni tihle lidé dobří pouze pro válení se v jejich očividném luxusu zatímco nižší druhy trpěli. Dokonce i král, který byl zklamáním po té, co mu zemřeli milovaní rodiče.

Nejlepší způsob jednání, jak se Yoongi rozhodl při procházení se velkou místností, by bylo držet se stranou. Čím méně bude vyčnívat, tím méně chyb bude moct udělat; tím méně pozornosti na sebe přitahuje, tím menší šance, že bude vyhozen. Tohle se brzo stalo jeho plánem a rychle nasměroval svou cestu ke kraji místnosti, do méně zalidněné části. Nicméně se najednou našel obtěžován individuem, které bylo příliš společenské na jeho vkus. Yoongimu stačil jeden pohled na jeho peří a věděl kdo to je, ten mix odstínů modré, fialové a zelené patřil pouze pávovi. Yoongi nikdy neměl rád jejich povahu- podle jeho názoru byli příliš domýšlivý.

"Nevěřím tomu, že jsme se někdy potkali." poznačil páv, ruce překřížené na jeho hrudi. Výraz v jeho tváři naznačoval, že byl zklamaný tímto zjištěním ,ale Yoongi si dovoloval odporovat. I tak, šlechtic je šlechtic a i přes jeho převlek Yoongi byl stále níž postavený než on; rozčílit páva by bylo opakem držení se stranou, takže raději mlčel. "Jsem Kim Seokjin, princ pávů - což už jistě víte. Vy jste?"

"Yoongi. Rytíř vran." černovlásek se odměřeně uklonil princi, spíše kývnutí hlavou, než něco víc. Nicméně Seokjin se zdál zaujatý v něco jiného, když široký úsměv protáhl jeho rty.

"Rytíř! Slyšel jsi to Jimine? Je rytíř." Yoongi stál bezvýrazně, nejistý jestli to bylo myšleno jako urážka. Nijak se ho to nedotklo, pokud jde o to - přes všechny ty nadávky, které obdržel za to, že je straka, být označován jako rytíř pro něj byl kompliment. Černovlásek si také všiml Jimina. Nepatrně menší mladík na něj zíral nedůvěřivě, jako kdyby čekal až se údajný rytíř o něco pokusí ( Jeho oči ho až vybízeli, "Jen si to zkus!" žádali). Yoongi si rychle poznamenal určité rysy mladíka: bílé vlasy, ale šedé peří a slabá červená obkreslovala jeho oči - racek, nudný a otravný. " Když řekli, že každý může být potenciálním nápadníkem, hádám, že opravdu mysli každý."

"Můj otec byl lord." řekl Yoongi tvrdě, peří mírně naježené. Princova reakce na pouhého rytíře snažícího se o královu ruku, uvnitř něj vyvolala trochu konkurenceschopnosti - představte si jeho reakci, kdyby zjistil že ho porazila straka, pomyslel si pobaveně Yoongi. Možná to nebyla jeho hlavní práce, ale teď, chce být tím, kdo vyhraje.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Oct 21, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

The Raven King,  yoonkook, Czech translation!Kde žijí příběhy. Začni objevovat