Capitolul 7

2.4K 112 3
                                    

Ma trezesc după o noapte lunga în care am vizitat orașul... De când m-am sărutat cu Jimin, el nu a mai vorbit cu mine dar nici eu nu am vrut sa deschid subiectul... mai ales de fata cu ceilalti deoarece nu am stat nicio secunda singuri.

Cobor în sufragerie unde ii vad pe toți pe canapea, uitându-se la un film.

"Neața!"spun eu

"Neața!"Spun ei la unison

"Neata" aud o voce de la etaj

Ma intorc si vad o fata in halat de tocmai facuse baie avand in vedere parul ei ud. Aceasta se duce catre canapea unde se pune langa Jimin, apucandu-l de brat.

"Ce ai rămasă asa cu gura căscată?"spune Tae si ma ia cu el in bucatarie

"Cine e ea?"

"Aseara dupa ce am ajuns acasa, eu cu Jimin am mai stat la televizor cand am auzit niste tipete de afara. Am iesit afara iar pe partea cealalta a strazii am gasit-o pe Mina, fata de pe canapea, de care trageau doi tipi deoarece era cam beata. Jimin a ajutat-o sa scape de ei si i-am spus sa doarma la noi deoarece nici adresa nu mai stia sa si-o spuna"

"Ce milos a devenit" spun eu ironica, cu putina gelozie "Si.. cu cine a dormit?"

"Singura. Jimin i-a oferit dormitorul lui iar el a dormit pe canapea."

"Ca venind vorba de Jimin atat de mult... daca in viitorul apropiat ar spune sa ne impacam, crezi ca ar fi o idee buna?"

"Sincer sa fiu, pana acum cateva zile ii rupeam mana daca se atingea cu ea de tine. Dar dupa incendiu, mi-am schimbat parerea"

"Si pe mine m-a surprins faptul ca a venit dupa mine in hotel"

"Plus ce a facut si dupa"

"Ce a facut?" intreb confuza

"Cum te-a salvat din nou cand doctorul s-a dat batut si a spus ca ai murit...ca in filme!" spune si rade "Tu nu stiai despre asta?" ma intreaba cand vede fata mea socata

"Nu mi-a spus..."

***

Au trecut câteva ore bune iar eu stăteam pe canapea uitându-mă la un film.Langa mine se așează Taehyung care voia să-mi spun ceva

"Dă-i drumul!"spun eu

"Vreau să-ți spun ceva, ok?" repeta acesta

"Spune!Nu ma face sa aștept"

"Eu...te..."

Hey!scuze ca nu am mai postat de câteva săptămâni doar ca am foarte mult de învățat și am rămas în pana de idei!Scuze pentru capitolul asta extrem de scurt și plictisitor.

Bye❤

Directorul/Volumul IIWhere stories live. Discover now