Capitolul 4

2.7K 142 3
                                    

După câteva ore de mers în care am ras mai mereu cu Tae si ceilalti, am ajuns la destinație.

Era un hotel drăguț si ferit de ochii lumii, cu un personal respectuos. Dupa câteva minute ne-am cazat iar eu stăteam singura în camera dar pot sa jur ca Taehyung va veni din 5 în 5 minute la mine. Adica...asa face el mereu!

Mi-am despachetat lucrurile și mi-am făcut un dus răcoritor.Dupa acesta, m-am îmbrăcat asa pentru ca afara era extrem de cald având în vedere ca e vara.

Dupa acesta, m-am îmbrăcat asa pentru ca afara era extrem de cald având în vedere ca e vara

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Am coborât la recepție unde era și o cafenea. M-am uitat prin jur sa vad dacă mai era vreunul din băieți dar doar Jimin era însoțit de o fata extrem de frumoasa, straina in adevaratul sens al cuvantului.

 M-am uitat prin jur sa vad dacă mai era vreunul din băieți dar doar Jimin era însoțit de o fata extrem de frumoasa, straina in adevaratul sens al cuvantului

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



"Nu te mai holba asa...o să-si dea seama!" aud o voce din spate. Ma uit și îl vad pe Taehyung

"Se pare ca treaba cu Rajen nu a mers chiar asa de bine, huh?"spun eu zambind în coltul gurii

"Mda...după ce v-ați despărțit el a cam devenit genul de baiat de care toate s-ar feri,nu i-ai văzut tatuajul de pe costea?" spune Tae

"Care tatuaj?"

"Ah...și-a făcut  un tatuaj impins de la spate de Rajen... e unul destul de frumos iar modelul a fost ales de el, dar nu vrei sa știi intreaga poveste!"spune Tae

"Ba chiar vreau!"

"Bine, dar hai sa ne plimbam, nu vreau sa ne auda cineva"

Eu dau din cap aprobator și ieșim din hotel plimbându-ne pe o alee.

"Deci după ce v-ați despărțit, a început Rajen sa se poarte urat cu el...ba mai mult l-a înșelat de mai multe ori iar el, prost fiind, i-a urmat exemplul."

"Cine se aseamana se aduna... dar chiar păreau fericiți în poza aia"

"Nu știu la ce poza te referi dar îți spun cu toată seriozitate ca Jimin nu mai e ce a fost odată! Într-o luna a schimbat 6 fete, cea ce e puțin pentru un 'playboy', asta daca pot sa il numesc asa. Mai ales ca atunci când ii spui ca ceea ce face e o porcarie, el se simte satisfăcut și e ca și cum e un compliment pentru el..."

Eu după toate afirmațiile astea rămân muta și continuam drumul cu alte afirmatii controversate despre ce a mai facut fostul meu sot.

După nici 30 de minute ne întoarcem la hotel. Ma indreptam spre camera mea când aud o voce din spate. Ma opresc și ma întorc observandu-l pe Jimin sprijinindu-se cu cotul de  balustrada.

"Noua Saeje nu ma mai baga în seama?"spune el și se apropie de mine cu pasi impleticiti.

"Ce vrei, Jimin?Sunt sătulă de fata ta!"spun eu

"Nimic, doar sa zicem ca mi-a fost dor de tine..."spune el și îmi prinde talia tragandu-ma mai aproape de el.

"Doamne ce nesimtit ai devenit!"

El nu spune nimic și se năpusteste cu pupici asupra gatului meu.

"Jimin...nu aici, și nu vreau!"spun eu apăsat

El nu spune  nimic și continua pana când gem de placere iar el se oprește. Își ridica privirea și se uita intens la mine.

"Știam că-ți place!"spune el razand

Îmi da un sărut scurt pe buze și pleacă după ce spune:

"Te aștept la mine în camera în 5 minute!"spune și pleacă.

Eu imediat plec la mine în camera gândindu-mă la ce sa fac deoarece nu era atatea zile cu el de gluma. După câteva secunde de gândire îmi spun:

"Mai bine îl ignor și nu o sa sufăr!"spun eu

Răsuflu ușurată și ma trantesc în pat și încep sa vorbesc cu bona. După câteva minute, termin de vorbit la telefon iar cineva intra în camera. Îmi iau ochii de pe telefon și îl vad pe Jimin cum rânjește. Îmi dau ochi peste cap și încep iar să-mi butonez telefonul. Jimin vine și se pune peste mine.

"Ce faci?"ma rastesc eu, impingandu-l iar el se rostogolește punându-se lângă mine

"Nu vrei?"întreabă el uimit, atunci fiind momentul in care mirosul lui de bautura a inceput sa se raspandeasca prin toata camera.

"Ce sa vreau?"

"Sa facem...."

"Nu mersi!Nu fac asta cu orice prost care profita de fete.. lasa-ma!" il intrerup

"Vreau sa o vad pe Maely!" schimba el subiectul

"De ce? Sa facem iar proces și sa fii la un pas sa mi-o iei la fel cum ai făcut și cu Seojun?Nu mersi!"spun  eu hotărâtă

Directorul/Volumul IIWhere stories live. Discover now