Capitolul 2

3.2K 140 11
                                    


În prezent Saeje are 23 și Jimin 24 de ani
După un an:

(trist dar adevarat,va rog sa nu băgați în seama tot ce scriu eu în paranteze,dar sunt fericita pentru ca scriu aceasta carte❤😂)

Ma trezesc dimineața din cauza alarmei. Cobor din pat și ma îndrept către camera bebelusei mele, Maely. De când a plecat Jimin multe s-au schimbat în viata mea. Seojun a început sa se ducă la grădiniță și i-am angajat și o bona când eu sunt la serviciu, am născut o fetita care poarta numele de Maely, am devenit model in timpul sarcinii cu aceasta pentru o companie ce avea produse destinate viitoarelor mamici, iar dupa ce am nascut, am fost luata de alta companie in parteneriat cu anterioara...iar în timpul liber sunt fotograf, chiar azi trebuie sa ma duc la un concert pentru a face poze artiștilor iar pe copii o să-i las cu bona lor care este o bătrânică foarte simpatica.

Ma asigur ca Maely e bine și îl duc pe Seojun la grădiniță. Dupa ce ma întorc ma duc în bucătărie unde mănânc, tot singura sunt!

Nu am putut sa ma întâlnesc cu nimeni iar eu am câștigat copilul în procesul cu Jimin. De când a cunoscut-o pe Rajen, Jimin s-a schimbat dar eu am întrerupt orice legătură cu ei dar mai sunt prietena cu Heje și ceilalți din trupa, ba chiar ieri am ieșit cu ei la un film dar desigur ca Jimin nu a fost ceea ce m-a bucurat.Nu l-am mai văzut de mult timp pe Jimin...

Îmi scutur capul și termin de mâncat. Urc sus îndreptându-ma către baie, unde mi fac rutina și ma imbrac în ceva sport

O las pe Maely cu bona iar eu ma duc sa-mi fac antrenamentul zilnic care consta în câteva ture de stadion(alergare), tras cu arcul, ridicarea greutatilor și câteva exerciții pentru abdomen.

**

Au trecut câteva ore și am ajuns acasă extenuata dar tot odată și foarte energica. Imi fac un dus și ma imbrac asa:

Am coborât jos și am plecat către salonul unde aveam programare pentru a ma vopsi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am coborât jos și am plecat către salonul unde aveam programare pentru a ma vopsi....da, dacă vrei sa fii model trebuie sa te întreți bine mai ales ca dacă îți este cerut sa schimbi ceva la parul tău, cum ar fi la mine, trebuie sa faci pentru a nu pierde contractul.

După câteva minute de mers cu masina pe care mi-am achizitionat-o din proprii mei bani:

După câteva minute de mers cu masina pe care mi-am achizitionat-o din proprii mei bani:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Directorul/Volumul IIWhere stories live. Discover now