(77)

775 22 9
                                    

Merhabalarrr ben geldim.

Neyse çok uzatmadan hikayeye geçin.

Çok güzel olmustun güzel bi partideydin sevgilin James ile gelmistin azda olsa aranız bozuktu bir masada ayakta bi kaç kişiyle duruyordunuz sonra James seni dürtü.

"Niye böyle giyindinki aynı sürtukler gibi olmussun"

"Ne şimdide bana surtuk mü diyorsun?!"

"Öyle bişey demedim!"

"Of tamam ya kapa çeneni insanlar bize bakiyor"

Dedin ve sustunuz ardından lavaboya gittin ve elini  yikadin aynada kendine baktin suratindan belli oluyordu kötu gorundugun cantandan parfumunu cikarip boynuna sıktın ardindan lavabodan ciktin ve ne goresin senin surtuk sevgilin jamesin elinde baska bir kadin beraber konusurken onlara yaklasip konustun.

"Ha harika ya bunu görmekte varmış demek"

James kıza bakip"çok çok özür dilerim,hemen donerim"

Dedi ve seni kolundan tutup disari sürükledi ardından konuştu.

"Sen ne yaptığını saniyorsun"

Dedi ve tokat atti sana ardından bir tokat daha ariyorduki bir adam önüne geçti ve james e bir yumruk birde diziyle karnına tekme birde(masallahh)kafa atti ardından james yere yığıldı karnını tutarak sonra dam sana döndü.

"Tamam mi sorun yok"

"Evet tesekkur ederim"

"Ee geliyomusun"

Dedi motorunu göstererek sen kendine ne olduğunu bitmemistin ama bu adama guvenmistin.

"Evet geliyorum,bir dk"

Yerde yatan james e ilerledin ve onun malum yerine sivri topuklularinla tekme attin aciyla inledi sonra seni kurtaran adama ilerledin sama bir kask verdi taktin ardindan motora bindi sende bindin ve seni goturdu.

Motorda giderken nedense sırıtıyordun james mi onu hiç düşünmüyordum bile diğer sürtüklerle sürtsün o şimdi ise tanımadığım bir adamın motorundaydin dedim ya nedense bu adama guveniyordun.

***

Yaklaşık 15-20 dk nin ardından bir yere geldiniz burası onun eviydi galiba seni iceri yönlendirdi ev karışıktı sanki saatlerce bir plan yapılan bir yer gibiydi bu karmaşa sayesinde özene bozene yaptığın topuzunda acilmisti ve güzel bukle bukle saçların omuzlarına degiyordu sonra ilerledin ve karsinda bir sürü dolap vardı merak edip birisini actin ve içinde bir silah vardı eline aldın ve inceledin (sanki cook önemli bir seyde😂)silaha bakarken boynuna bir sıcaklık geldi arkanda birisinin durduğunda adın kadar emin din yoksa gormemen gereken bir seyi mi gormustun şimdi sictin hızla arkani dondun birden adamın sana ne kadar yakın olduğunu gördün başını kaldırıp ona baktin...bir dk bu bu adam şey degilmi ya 4 kişiyi öldüren 2 kişiyi yaralayan 1 kisininde parmaklarını kesen yani katıldı bu ama icinde ona karşı değişik seyelr vardı yoksa ona asik mi olmustun? Sonra o deniz mavisi gözleriyle sana bakti ardından konustun.

"B-ben o-özür dilerim acmamam bir yeri açtım galiba"

Dedin korkundan kekelemistin sonra elindeki silahı aldı ve dolaba geri koydu ardından ses vermeden geri yürüdü.

"Beni buraya neden getirdin ki?"

Biraz durdu durdu durdu sonra konsutu.

"Güvenli olman icin"

"Sence burda guvendemiyim?"

"Neden olma yasinki?"

"Bildiğim kadarıyla sen katil degil misin"

Sebastian Stan ile Hayal Et♡Where stories live. Discover now