(58)

831 22 1
                                    

51.bölüm devam

Sen ordan ayrildin ve eve gittin kapiyi açıp çılgınlar gibi dans etmeye basladin.

*me too* şarkısını actin ve dediğim gibi deliler gibi dans etmeye başladın bu sırada arkadasin diğer odadan çıktı şarkıyı kesip konuştu.

"Ya kızım manyakmisin napiyon"dedi.

"Neler olduğunu anlatsam böyle demezdin"dedin.

"Anlat bakalim"

***

Her şeyi anlattin seb le opustugunu senin peşinden koşup seni yemeğe davet ettigini arkadasin şokla dinlemişti.

"Ona ciddenmi ona yuh yani o Sebastian stan sende..sensin"

"Of sus be onu bunu birakta yarın ne giyecem yardım et bana"dedin.

***

Yarın oldu ve çok heyecanliydin bir an önce saatin 20:00 olmasını bekliyordun.

"Of ya hadiii"

"Noldu ya"dedi arkadasin.

"Saatin 8 olmasını bekliyorum"

"Kızım bekle neklede daha..."saatine baktı ve konuştu.

"...gelmesine 5 saat 26 dk kan var"

"Aman tanrım ciddenmi of yaa"dedin.

Senin birşeyler yapman lazım saatin geçmesi için yoksa beklemekle geçmez ki.Aklına film izlemek geldi mesela sebastianin filmini izleyebilridin vay siz ligi geçitin artık senli benlimi oldu sebastian demeye başladın neyse sebastianin bazı filmlerine baktin hangisini izlesen acaba en sonunda şeytanla anlaşmaya tamam dedin.

***

Saate baktin of be hangi ara gelmiş 1 saat kalmış ve bir banyo yapıp üstünü giyinmeye karar verdin (elbiseyi anlatmicam ya üsendim medya ya bakin)

Evet hazırdı bu elbiseyi giymistin sen hazirlanana kadar saat 19:41 olmuştu yani sebastianin gelmesine az kaldı biraz oyalnadin ve kapı caldi son kez aynada kendine baktin ve kapiyi actin karşında çoook yakisikli olmuş bir adet seb gordun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Evet hazırdı bu elbiseyi giymistin sen hazirlanana kadar saat 19:41 olmuştu yani sebastianin gelmesine az kaldı biraz oyalnadin ve kapı caldi son kez aynada kendine baktin ve kapiyi actin karşında çoook yakisikli olmuş bir adet seb gordun.

Evet hazırdı bu elbiseyi giymistin sen hazirlanana kadar saat 19:41 olmuştu yani sebastianin gelmesine az kaldı biraz oyalnadin ve kapı caldi son kez aynada kendine baktin ve kapiyi actin karşında çoook yakisikli olmuş bir adet seb gordun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ve sarılıp sarilmamamk konusunda kaldın ama sarildin ardından konuştu.

"Çok güzel olmuşsun s/a"dedi.

Yüzünün kizardigina emin din.

"Teşekkür ederim sende fazla yakisiklisin"dedin Ve onu guldurdun.

"Ee hazir san cikalim"

"Tabi"dedin

Ve arabasına ilerlediniz kapiyi senden önce gidip acti teşekkür edip bindin.

Çok geçmeden restoranta geldiniz ve yine sebastian senden once davranıp sandalyeni çekti ve tekrar teşekkür ettin ve oturdun oda karşına geçip oturdu garsonu çağırdı ve birşeyler söyledi.

*sebastianin gozunden*

Of ya ben şimdi nasıl soylicem benimle cikarmisin diye ah çok heyecanlandım ne kadar güzel olmuş melekler gibi nasıl soylicem nasıl soylicem off sebastian düşün chris sana neler anlatmıştı hatırla.Ama bi dk ya sevgilisi varsa yok ya eğer olsaydı yemek teklifini geri cevirirdi dimi yani.

*senin gozunden*

Neden bu kadar yakisiklisin acaba yerim ben seni ya.Çok gecemden garson yemekleri getirdi biraz tikindik bu zamanda da sebastian bana sette geçen olaylarını anlattı bende ona bazen yaşadığım maceraları anlattım ve beni o kadar iyi bir şekilde dinliyorduk aşık olmak elde değil ve gözlerime bakıyordu neyse tatilinizi filan yedik ve bana:

"Ne dersin sırada deniz kayalıklar var gitmek istermsin"dedi.

Biraz düşündün"evet olabilir"dedin.

Ve yemeği ödeyip o dediği yere gittik ilk once o bir kayaliga indi ardından seninde inebilmen için elini uzattı sende tutup in din ve kayaliga oturdunuz ve yanınızdan taş alıp denize attınız.Öyle duruyordunuz ve sebastian söze girdi.

"E s/a sana söylemem gereken bir şey var"dedi.

Meraklı gozlerinle"tabi"dedin.

"Şey..ben s-sana...aşık...oldum"dedi.

Sen şokla ona baktin gozlerin irilesmisti ve oyle baktin.

"O tribünlerde O pustugumuz an dedim ki bu kız benim kadınım olmalı gerçekten seni çok seviyorum sen beni sevmezsen anl-"diyemeden sözünü kesen bir şey oldu.

Çünkü uzanıp onu optun o şaşırdı ama karşılık verdi onun elleri belindeydi senin ellerin ise onun boynundaydi.Ve uzun suren öpüsun ardından ayrıldınız ve alinlarinizi birbirinize yasladiniz ve konustun.

"Hayır sapsal seni seviyorum ve oyle düşünme"dedin

Oda gülerek sana bakti"pekala bir tane daha öpücüğü ne dersin"dedi.

Kaslarını kaldırarak baktin"sanırım geri cevirmem"dedin ve tekrar öpustunuz.

Uhahhhh uahhahah çok güzeldi bence.

Sebastian Stan ile Hayal Et♡Where stories live. Discover now