Hoofdstuk 26

5.7K 281 27
                                    

Tevreden liep ik het huis binnen na een lange afscheidskus met Tristan. Mama zat in de zetel een boek te lezen en kijk onmiddelijk op toen ik de living binnenkwam:"Hoe was de film?" Vroeg ze. Ik aarzelde maar besloot toch om het nu al te zeggen:"Wel mama, ik ben niet naar de film geweest. In tegendeel, ik ben je blind date gaan informeren" Mama fronste:"Wat?" Vroeg ze na een paar seconde stilte. "Morgen ga jij op een blind date" Zei ik grijnzend en ging naast haar zitten terwijl ik de tv aanzette. "Met wie? Waar? Om hoelaat?" Ik begon haar uit te leggen dat ze moest zoeken voor een man in een zwart pak met een gele das en dat het plaats vond in een chic restaurant. Ze ging er al snel mee akkoort. Ze wist natuurlijk zelf ook dat als ik het zelf voorstelde, het een betrouwbare man zou zijn. Ik had Walter zien omgaan met mensen en hij was echt heel aardig, je zag het ook gewoon aan hem.

Toen ik naar mijn kamer ging na een paar mislukte pogingen om een leuk programma op tv te vinden hoorde ik plots dat skypetoontje op mijn laptop, snel opende ik hem volledig en zag dat Tristan me belde. Ik nam verbaast op. "Hey schat, ik heb een verassing voor je" klonk zijn schattige stem. Het beeld bleef zwart, helaas. "Zet je camera aan" Zei ik. "Nee, je moet goed luisteren" Antwoordde hij. "Je had echt geen verassing moe-" Hij onderbrak mij:"Luister nu maar gewoon en wees stil" ik hoorde mooie klanken op een gitaar en plots hoorde ik ook Tristans mooie stem:

I know I made mistakes,

I know I've been stupid.

But I think it made us stronger,

if I see what we became.

All the things we do make me feel so good,

It all makes sence to me.

Kissing in the rain,

cliché picnickday.

Walking hand in hand,

Coffee day and movie night.

We never were apart we get stronger every day, I love you honestly.

"Slaapwel liefste Sofie"

Daarna hing hij op. Ik snapte al waarom het beeld zwart was, het was gewoon allemaal een droom. Ja, en nu ging ik Tristan bedanken in mijn droom dus ik pakte mijn gsm en stuurde:"Ik weet dat dit maar een droom is, maar toch OMG HOE FREAKING LIEF BEN JIJ IK HOU ECHT MEGA VEEL VAN JE, 💋💕💋💕💕💘💞😘😘😘😘" Ik mocht fangirl spelen, het is toch maar mijn droom, (voor wie het niet doorheeft->het is geen droom) het is toch maar het allermooiste liefste leukste geweldigste vriendje ooit. En hij is van mij.

-- Heeey! Jaja, geef maar toe dat jullie allemaal wel een beetje jaloers werden bij de laatste zin 😏😏... Ik zelf ook hoor :( ooit krijgen we allemaal wel onze eigen persoonlijke Tristan, no worries! Of misschien is niemand het hier mee eens en ben ik gewoon forever alone XD

Ik draag dit hoofdstuk op aan de allerliefste @Femke1302 , echt echt echt zoveel bedankt voor de geweldige cover!! Ga ook haar boek lezen ze schrijft echt goed! Femke als je even comment kan iedereen op je naam klikken :) ECHT GAAN LEZEN.

Comment

Vote

Volg op Wattpad

Volg op Insta (@laramaenen)

Xoxo

Lara❤️

100% VerliefdWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu