Hoodstuk 16

7.1K 316 42
                                    

"Blijf je anders bij mij dit weekend?" Vroeg Tristan terwijl we nat hand in hand verder wandelden in de regen. "Is goed!" Antwoordde ik opgewekt. "Laten we maar naar huis gaan dan, het is al laat..." Zei Tristan. We wandelden al babbelend richting de auto waar we kletsnat instapte. Ik pakte onmiddelijk mijn iPhone en stuurde naar mama dat ik bij Tristan bleef. Ze vond het natuurlijk oke.

"Eum.. Ik heb een klein probleempje..." Zei ik toen we Tristans huis binnenkwamen. "Wat is er?" Vroeg Tristan bezorgd. Wat is hij toch ao schattig. "Ik heb niet echt kleren of een pyjama mee" Anwoordde ik een beetje beschaamd. "Geen probleem" Tristan trok me naar hem toe en gaf me een kus. Ik werd helemaal gek van die aanraking. Daarna trok hij mij de oude bekende trap op, naar zijn kamer toe. Hij opende zijn kast en pakte er een zwart T-shirt uit. Ik grinnikte en liep naar de badkamer. Het T-shirt was gelijk een kleed bij me. Ik liep al slenterd de kamer uit en keek Tristan met 1 wenkbrauw aan. Hij zat te grijnzen op het bed. Ik zuchtte en sprong naast hem op het bed. "Je ziet er prachtig uit" Fluisterde hij in mijn oor. Ik bloosde en trok het laken over mij. Tristan volgde mijn voorbeeld. Hij sloeg zijn armen om mij heen en ik voelde al snel dat hij geen t-shirt aan had. Ik voelde het natuurlijk aan zijn sixpack. Zijn gezicht was 1 centimeter van de mijne waardoor het moeilijk werd om hem in zijn ogen te kijken. Hij streelde mijn wang en ik prutste aan zijn haar. "Ik vind dit leuk" Zei ik. "Ik ook, kon ik maar altijd bij je slapen" antwoordde hij met zijn zachte warme stem. Hij gaf een zacht kusje op mijn neus waardoor ik glimlachtte. Ik vond het oprecht fijn, het voelde zo veilig aan. Ik begon hem terug te vertrouwen. Wat ik eigenlijk al helemaal moet doen omdat we een koppel waren. Hey, zijn we wel een koppel?! Ik keek geschrokt naar Tristan en draaide me om naar het plafont toe. "Is er iets?" Vraagt Tristan opnieuw bezorgd. "Zijn we een koppel of zie je me gelijk dat blonde sletje?" Tristan zuchtte en draaide zich ook naar het plafont. Ik draaide mijn hoofd naar hem. "Dat is hard, Sofie" Zei hij. Ik begreep hem niet en plots rolde hij op me, zijn gezicht 1 centimeter van de mijne. "JIJ, bent mijn vriendinnetje en je blijft mijn vriendinnetje. Ik laat je niet meer gaan." Zei hij best wel (oke heel erg) overtuigend. Ik grinnikte en gaf hem een zoen. "Dan is het goed" Antwoordde ik mega blij. Hij rolde weer van me af en we namen de positie van eerst aan. "Zullen we gaan slapen?" Vroeg ik terwijl ik gaapte. Tristan knikte en fluisterde bijna onhoorbaar 'oke'. Ik ging met mijn rug tegen zijn buik (sixpack) liggen, zijn armen rondom mij. En zo vielen we in slaap.

---Hallo iedereeeeen. Ik zou graag een klein wedstrijdje willen houden. Iedereen moet stemmen op zijn favoriete koppelnaam, hier zijn de mogelijkheden:

-tofie

-trisie

-softan

-sristan

-softrie

-stanie

-tristie

het volgende hoofdstuk zet ik er op als we een duidelijke winnaar hebben dus-> stemmen maar! ( zet de naam die jij het leukst vindt in een comment!)

Dan, dit hoofdstuk draag op aan @melis_x en ik raad iedereen aan om haar boeken te lezen!

Zelf heb ik ook 2 nieuwe boeken en ik hoop ook dat jullie die even gaan bekijken :)

En nog een gelukkige verjaardag aan mijn stiefmama! 🎉🎉

Amai, dit is wel een erg lange A/N !

Vergeet niet de

vote

comment

follow!---

100% VerliefdWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu