Hoofdstuk 5

8.1K 368 59
                                    

Na 3 ultra saaie lessen wandelde ik en Tristan naar het restaurant. We wisten allebij dat er een nieuw koppeltje ging komen, Jonas en Ella natuurlijk.

In het restaurant stond Ella al te wachten op ons in de lange rij. Ze stond ergens in het midden van de rij. Ik en Tristan gingen bij haar staan. Ik hoorde mensen grommelen toen we voor kropen. Ik snapte wel dat ze niet wouden dat we voorkropen maar we hadden geen zin om een uur aan te schuiven.

Ella keek met grote ogen naar me en zei:"Nu moet je me toch vertellen wat er aan de hand is!" Ik glimlachte even naar Tristan en toen vertelde ik het hele verhaal. Ik vertelde over Jonas die de berichten naar Ella had moeten sturen en dat ik dacht dat Jonas Tristan was.

Ella straalde van geluk:"Dus Jonas wil wel meer als vrienden zijn?" Vroeg ze. We knikten en Ella maakte een vreugdessprongetje. Ondertussen was het al onze beurt voor een broodje te kopen.

Jonas zat alleen aan een tafel. We gingen bij hem zitten. Jonas staarde de grond aan. Hij wist natuurlijk nog van niks. Ella pakte zijn hand vast en ze glimlachte naar hem. Jonas keek nu recht in de ogen van Ella. Ella leunde naar voor en je kan wel raden wat er toen gebeurde. (Een kus, voor wie het nog niet door had XD) Jonas werd helemaal rood:"Ik dacht dat je mij niet wou." Ella begon met het verhaal te vertellen dat ik misschien 10 minuten geleden had vertelt. Ik liet zelfs de berichten lezen. Jonas pakte onmiddelijk zijn gsm en hij zag dat hij inderdaad de berichten verkeerd had gestuurd.

Het nieuwe koppel kon de hele middag niet stoppen met verliefd naar elkaar kijken en elkaar kussen en knuffelen enzo. Het was zo erg dat Tristan en ik zelfs aan een andere tafel moesten gaan zitten!

Na een les wiskunde en een les Frans wandelde ik naar de fietsenstalling. Tristan wandelde deze keer niet mee want vorige keer had hij zijn bus gemist. Bij die gedachte moest ik glimlachen. In de fietsenstalling zag ik Ella en Jonas. Ze hingen weeral aan elkaar. Ze zagen me niet eens! Ik ging naast het kussende koppel staan en ik hoeste een beetje. Ella schrok toen ze me zag. "Sorry voor het storen maar uhm.. Fiets je niet mee?" Vroeg ik. "Nee sorry, ik blijf vanacht slapen bij Jonas." Antwoordde ze. Het koppel glimlachte naar elkaar. "Oh.. Dan ga ik maar! Ciauo girrrrrl" Zei ik lachend en ik woof nog even. "Doeii!" Hoorde ik nog.

Best wel raar dat ze nu al bij al bij elkaar gingen slapen, ze waren amper 3 uur een koppel! Achja... Het zijn ook mijn zaken niet.

~~~Heyy ik miste nog 1 comment en 1 vote maar ik heb toch dit chapterrrtje erop gezet+++++Ik zoek een naam voor de nieuwe vriend die Sofie haar mama zal krijgen dus PLEASEEE COMMENT EEN NAAM!!

+++Het wordt een onbetrouwbare man dus ik zoek een vrij rare naam! Ik zal alle verhalen lezen+commenten+voten aan de persoon die de leukste naam vind! dus

COMMENT&VOTE PLSSSS Love youu 💕💕💕💕💕😘✌

P.s.--ALLE MENSEN DIE VOTEN EN EEN NAAM COMMENTEN ZIJN BOM&COOL&AWESOME&ALLE POSITIEVE DINGEN IN DE WERELD.

dus

COMMENTTTTTTTTTT&VOTEEEEE✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌

100% VerliefdWhere stories live. Discover now