16. Ikke planlagt

2.9K 47 3
                                    


Emma's POV

Da jeg mødte imorges regnede jeg med, det ville blive endnu en langtrukken kedelig dag. Jeg havde ikke regnet med, at tilbringe halvdelen af den i Westfield shoppingcenter. Og jeg havde slet ikke regnet med at jeg faktisk ville lave skolerelaterede ting der.

Den velkendte larme kommer mig i møde, det øjeblik jeg træder ind af døren. Jeg går ned til min sædvanlige plads bag i klassen, og sætter mig ned. Ellie er den eneste i min vennekredse der er kommet. Hun sidder to pladser væk fra mig. Med mine helt fantastiske skills, glider jeg ubemærket hen ved siden af hende. Hun er for optaget af hendes bog, til at hun lægger mærke til mig. Jeg løfter forsigtig min hånd op, og strejfer let hendes skulder. Hun spjætter så voldsomt, at hun næsten falder ned fra stolen, og giver et lille skrig fra sig.

"Hva fuck..." udbryder hun.
Jeg bryder ud i et kæmpe grin. Flere blikke bliver rettet mod os, men jeg er ligeglad. Det her er hylende morsomt. Hendes ansigtsudtryk. Oh my god, i skulle have set hendes ansigtsudtryk.

"Du... du... du skulle have set... set dig selv" får jeg ud imellem grinene. "Du lignede en som havde set sit værste marerid blive til virkelighed"
Hendes ansigtsudtryk ændre sig til en skulen.
"Pas på jeg ikke gør dit værste mareridt til virkelighed" hun siger det uden at fortrække en mine, men jeg kan høre på hendes stemme, at hun bare laver sjov. Desuden tror jeg heller ikke, at hun kan få edderkopper til at blive menneskestørrelse.

Klokken ringer ude på gangen, og folk strømmer ind i klassen. I det øjeblik Noah og Oliver kommer ind, får de med det samme alt fokus i klassen, inklusivt min. De virker begge meget glade, Oliver endda lidt selvtilfreds, hvilket slet ikke ligner ham om morgen.

Maggie slutter sig til os nede bag i klassen, i samme øjeblik Miss Amber beder om stilhed.

"Godmorgen, sæt jer ned, og vær venlige at tie stille" klassen gør som der bliver sag, og Miss Amber fortsætter.
"Som i nok alle ved, så skal alle seniors på Woodside High School på studietur til et valgfrit land. Og som i nok også ved, så er sådan en tur jo ikke gratis" åh nej, hvis hun siger, at vi skal til at arbejde i vores fritid for at få råd til denne tur, så dropper jeg ud af skolen.

"Det betyder, at i har omkring 5 måneder til at indsamle 80.000. Og så spørger i nok 'jamen hvor skal vi få i 80.000 fra' jo ser i—" Miss Amber bliver afbrudt, da den knirkende dør til vores klasselokale går op. Se det er ulempen ved at komme for sent. Man kan ikke bare liste ubemærket ind, da døren knirker hver gang den bliver åbnet, og derfor får alles opmærksomhed. Til min store overraskelse, er det Liv der står i døråbningen. Miss Amber sender hende et strengt og lidt skuffet blik.

"Husk at komme til tiden Miss Maddison" Liv mumler et stille undskyld, og lister ned til os andre. Jeg er ikke sikker, men det ligner at hun har knappet sin skjorte forkert, og hvis jeg ikke ser syner er hendes lipgloss også lidt udtværet. Jeg prøver at fange hendes blik, da hun sætter sig ned ved siden af mig, men hun undgår det. Meget diskrædt Liv...Virkelig. Det er vist ikke nogen hemmelighed hvorfor hun kommer for sent.

"Som jeg var ved at sige" fortsætter Miss Amber " så får i hver 100 lodder, der koster 40 stykket. 50 procent af pengene går til os, resten går til velgørenhed. I får til kl 3 idag til at sælge dem, resten skal i sælge i jeres fritid. Dem i ikke får solgt, betaler i selv. Forstået" hun kigger afventende ud over klassen. Få nikker, mens andre mumler nogle ja'er. Hendes blik lander på Miles, Logan og Oliver. Hun stirre intenst på dem, indtil Oliver opgivende løfter hænderne op. "Ja ja, vi har forstået"
Hun nikker, og flytter blikket til Noah som sidder med benene oppe på bordet, og armene krydset over brystet. Hun holder blikket dér et øjeblik, sender ham så et smil og kigger så ud over klassen igen. Waow kan man være mere åbenlys...

AlwaysWhere stories live. Discover now