12. En ekstra omgang

2.7K 49 1
                                    


Noah's P.O.V.

Weekend. Jeg hader weekend... Det er den tid på ugen, hvor jeg tilbringer mest tid hjemme. I hverdagene er det ikke noget problem. Efter skole har jeg footballtræning, og det trækker ofte ud til kl 19, hvilket vil sige, at jeg ikke skal udholde ham i så lang tid.
Men i weekenderne, er det meget værre. Normalt ville jeg tilbringe dem på Ollies sofa, men i denne uge, er en af de uger han ikke kan, hvilket betyder, at jeg er fanget herhjemme.

Jeg hiver efter vejret. Mine ben ryster af anstrengelse, og tigger mig om at stoppe. Normalt løber jeg kun en gang rundt om parken, men i dag, bare for at trække tiden ud, løb jeg to. Jeg er kun få hundrede meter fra mit hus, men jeg kan ikke overskue at diskutere med ham lige nu, så jeg sætter mig på kantstenen.

7 år. I 7 år har han kørt os rundt i manegen. Jeg var kun 10 år første gang han var min mor utro. Da hun fandt ud af det, blev hun rasende. Hun ville have en skilsmisse, men det ville far ikke gå med til. Ser du, han er en rimelig kendt advokat her i London, og han ville ikke risikere at ødelægge sit image med en skilsmisse.

Så nu er vi fanget. Min far er den, der betaler det meste af udgifterne i vores hus. Hvis min mor besluttede sig for at flytte, ville hun ikke have penge nok til at bo inde i byen. Det ville betyde, at hun vil blive nødt til at flytte længere ud, og så ville jeg ikke kunne gå på Woodside high schoole mere. Men hvis vi flyttede ville jeg også miste min chance for at få et footballstipendium til collage, og det ville mor ikke risikere.

Der er ingen der ved noget. Ikke engang drengene. De tror min far er en helgen. Jeg ved ikke hvordan, men på de få gange drengene har været hjemme hos mig, har han formået at forplante et perfekt billede af ham selv.

Røvhul!

Jeg har siddet her i et stykke tid nu, og folk begynder at kigge. Jeg beslutter, at det er på tide at gå.

De sidste 100 meter hjem, prøver jeg at distrahere mig selv. Jeg tænker tilbage på i går. Mig, og drengene kom 45 minutter for sent, fordi Ollie var så sulten, at han ikke kunne vente. Jeg smiler ved tanken. Jeg elsker sku' Ollie, han er som en bror for mig.

Jeg vandt selvfølgelig i går. Jeg er det største konkurrence menneske på hele footballholdet. På anden pladsen kom Maggie. Den pige har seriøst nogle gode skills. Emma kom på sidste pladsen. Jeg ville ønske i kunne have set hvordan hun kastede den kugle. Det er ikke noget vi vil lade hende glemme lige med det samme.

Mine tanker fór tilbage til Emma og Logan. Der skete noget i går. Jeg ved ikke hvad, men der skete noget. Det ene øjeblik var Emma fraværene, når Logan prøvede på noget, det næste, så hun på ham, som om han havde reddet verden eller noget. Han endte med at køre hende hjem, fordi Olivia og Ollie lige pludselig var forsvundet, sammen med hendes lift.
En vrede skyder op i mig. Jeg prøver at skubbe den væk, men den bliver der. Hvorfor skulle hun også køre med Logan? Jeg ved, hun ikke ville have kørt med mig, for jeg havde min motorcykel med, og der skal en del overtagelse til, for at få hende op at sidde, men hvorfor kørte hun ikke bare med Maggie eller Ellie?

Jeg har ikke lyst til at tænke mere over det. Det gør mig bare vred, og det er ikke en god ide allerede at være vred inden jeg går ind ad døren.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HELLO

Jeg håber i kunne lige kapitlet
Her fik i et lille indblik i Noahs liv
Håber i kunne lige det😊

Knus
8/9-18

Husk at stemme😊

AlwaysWhere stories live. Discover now