9. Anmodninger

2.8K 48 5
                                    

Emmas POV

Han får et skævt smil på læben, og begynder langsomt at kravle i retning af Emma.

~~~

30 centimeter

Hvorfor fanden sgu jeg også lige give ham den dare! Kunne jeg ikke bare ha' sagt, at han skulle have en kjole på rasten af legen!?

20 centimeter

Tag dig sammen Emma! Det er bare et kys

10 centimeter

FUCK!...

Hans læber rammer mine. Først tøver jeg lidt, men af ren refleks begynder jeg at kysse med. Hans tunge glider over min underlæbe, så jeg åbner munden og lader den glide ind. Hvis bare Jake kunne se mig nu, så ville jeg vise ham, at jeg var ovre ham, og ikke så meget som skænkede ham en tanke. Dette er mit første kys siden vi slog op. Jeg kan ikke mærke nogen skyldfølelse over at kysse Logan, og på en måde føles det som en bekræftelse af, at jeg virkelig er ovre Jake.

På et tidspunkt i løbet af kysset, må jeg have lagt armene om Logans hals, for da jeg trækker mig, er de låst fast om hans nakke. Han sender mig et skævt smil, og kravler tilbage på hans plads. 

***

Jeg vågner først sent søndag eftermiddag. Jeg har absolut ingen erindring om hvordan jeg kom hjem i går, men er virkelig taknemlig over at jeg gjorde.

Min mave rumler, hvilket giver god mening eftersom jeg ikke har spiste noget siden i går, så jeg beslutter at gå ned, og lave noget mad.

Der er helt stille da jeg kommer nedenunder, og jeg spekulere på hvor min far og Maddy er. Ude i køkkenet finder jeg svaret. En lille seddel hænger på køleskabet, og jeg genkender min fars håndskrift.

Kære Emma
Jeg er desværre blevet nødt til at tage ud til en af mine klienter, og er først tilbage på onsdag. Kate er der så hvis du mangler noget, så bare sig det til hende.
Knus og kram
Far

Okay så min far er taget ud for at hjælpe en klient, og Maddy rejste i går. Hun er fest arrangør, og bliver derfor nødt til ar rejse tit.

HOV vent lige lidt! Så er jeg jo helt alene hjemme. Eller næsten...
Kate er her. Hun er vores madlavning- og rengørings dame.
Jeg fik seriøst verdens største chok, da jeg for et par dage siden fandt hende i køkkenet med en kniv i hånden! Hun fik dog hurtigt kølet mig ned igen, og forklarede hvorfor hun var her.
Det var også først bagefter at det gik op for mig at hun var igang med at lave mad, og ikke var ude på at dræbe nogen med den kniv...

Min mave rumler igen, og jeg mindes om hvorfor jeg kom herned. Jeg åbner køleskabet og tager en sandwich, og smutter så op på mit værelse igen.

Da jeg træder ind af døren høres den lyd, der fortæller mig at jeg har fået en meddelelse, på min computer. Jeg går hen til den, og sætter mig så i sengen. Jeg åbner den, skriver min kode, og ser at jeg har fået to venneanmodninger på facebook.

Den ene er fra i morges, og er fra Logan. Den anden er lige kommet, og er fra Noah.
Jeg tøver ikke et sekund, men trykker bekræft på Logans venneanmodning, og flytter så musen igen. Denne gang tøver jeg, men min nysgerrighed vinder og jeg klikker ned på musen.

Noahs profil dukker op, og kan ikke lade være med at kigge på hans profilbillede. Han står i mørke jeans og en læderjakke på, uden nogen bluse, lænet op af en capriolet. Billedet er sort-hvid, og det fremhæver bare han mavemuskler mere. Han har et perfekt vaskebræt, og jeg er rimelig sikker på at det også er stenhårdt. Men det hører vel bare med til at være footballspiller.

Han har mange forskellige billeder, især af hans footballhold. Jeg går lidt længere ned på siden, og ser et billedet af footballholdet med en kæmpe pokal i hånden. Der står HS TOURNERMENTS på den, og jeg er sikker på at det er en stor deal at de har vundet den.

Jeg trykker bekræft på venneanmodningen, lukker så facebook, og sætter mig til at se en film.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hello
Så kom der endnu et kapitel
Jeg håber i kunne lide det
Spørg endelig hvis i har nogle spørgsmål

Knus

Har i lavet nogle spændene ting i ugen?

PS.
Vil prøve at opdatere en gang om ugen, men er lige startet i 9 og har allerede meget stres på, så er ikke sikker på jeg kan nå det.

19/8-18

AlwaysWhere stories live. Discover now