final

222 25 43
                                    

Hissetmenin nasıl bir şey olduğunu hatırlamaya çalışırken eskide kalan bütün anılar gidiyor, soğuk bardakta yalnızca ben kalıyorum. Birbirine dokunamayacak ve hissedemeyecek iki hayalet olmak gerçekten çok zor, ama seni hissedecek kadar cesur olmak: bundan çok daha zor.


Jaemin, bu satırları yazdıktan sonra artık dayanamayacağını anlamıştı. Ne onunla olabiliyordu, ne de onsuz. Lee Jeno'yu her gördüğünde hayatı boyunca tanımış olduğu kişiyle iki yabancı gibiydi. Baş ucundaki ilaçları eline aldı ve elindeki son notuda diğerlerinin yanına bıraktı. Jeno'nun bulmasını umarak. İki yabancı olsalar bile kalbinin hala onun için attığını bilmesini istiyordu. Na Jaemin'in kalbi, her zaman Lee Jeno için atacaktı.


Merhaba, merhaba! Eh, ilk notumu final bölümünde yazıyor olmam komik, ama gerçekten Two Ghosts bir günde ilham olarak yazdığım, benim için çook özel bir fic oldu. Bu yüzden sürekli taslaklardan atıp çıkmak zorunda kaldım, etkileşim konusunda maalesef pek başarılı olamadım. Yine de artık geri döndüğüme ve Two Ghosts'u bitirdiğime göre(Bitirdiğim ilk ficim???) Diğer  ficlerime yoğunlaşacağım, hepsine bu hafta yeni bölüm gelecek bu yüzden onlara da bakarsanız sevinirim. Ayrıca filmstagram/studystagram tarzı kullandığım bir insta hesabım var, oraya ficlerimle ilgili tanıtım eklemeyide planlıyorum. Kullanıcı ismim aynı, o hesabıda takip ederseniz sevinirim. Aslında bu bölümün altına değil, ayrı bir bölüm olarak teşekkür yazısı yazacaktım ama bu not çok uzun oldu... Devam ediyorum. Öncelikle okuyan herkese çoook teşekkür ediyorum ancak özel olarak teşekkür etmek istediğim bir kişi var, yorumları beni her zaman çok mutlu etti.


Seni üzdüğüm için üzgünüm, böyle olması gerekiyordu ühü, ama gerçekten severek okuduğun ve bütüün yorumların için teşekkür ederim: yugseoksbae

Farklı ficlerimde görüşmek üzere, okuduğunuz için teşekkürler!

Two Ghosts ➳ nominWhere stories live. Discover now