20 - sweets

475 57 1
                                    

Na druhý deň, YoungJae neprehovoril s JaeBumom. JaeBum si uvedomoval svoju chybu, no bolelo ho, že YoungJae odmietol jeho ponuku na sobáš. Nesnažil sa ne neho hovoriť, nechcel sa hádať. Zbalil si tašku a odišiel na prednášku.

YoungJae ležal na gauči a hľadel na telku, ktorá bola vypnutá. Neplakal, ani sa nejako neutápal v bolesti. Skrátka tam len ležal. A premýšľal. Premýšľalči sa nemá zbaliť a odísť. Za posledné peniaze by si kúpil letenku a odišiel by. Niekam ďaleko, kde ho nikto nepozná, kde by mu bolo dobre aj napriek tomu, že je hybrid.

Zhlboka sa nadýchol a schúlil sa so klbka. Bol unavený. Z toho všetkého. Z toho, že zlé chvíle prevyšovali tie dobré. Bol unavený z toho strachu, ktorý často pri JaeBum-ovi cítil. Bol unavený zo všetkého a z každého.

Medzitým, v centre mesta, v miestnej univerzite, sedel JaeBum a lámal si hlavu nad tým, ako si udobriť YoungJae-ho. No, nič ho nenapadalo. Preto vzal mobil a otvoril starú dobrú skupinu.

JB: ako si mám udobirť YoungJae-ho?

BamBam: najstarší a predsa najblbší.

Yugyeom: sex

Jackson: sex

Mark: večera, kvety, čokoláda

BamBam: 69 (?)

JinYoung: objatie (?)

JaeBum sa zodvihol a odišiel. Zamieril si to rovno do kvetinárstva a potom do cukrárne, kde kúpil pár zákuskov. Jeho kroky smerovali rovno domov a čím bol bližšie, tým bol viac nervózny. Nevedel, čo mu povie. Nevedel, čo má spraviť. Bál sa jeho reakcie.

Odomkol a potichu vošiel dnu. Z kuchyne sa šírila vôňa ramenu. JaeBum položil kvety a zákusky na komodu a vyzul si topánky.

,,Vitaj doma," ozval sa tichý hlások.

JaeBum zdvihol zrak a uvidel mašišku, ako stojí pred ním a v ruke drží varešku. Usmial sa.

,,Ďakujem," odvetil a narovnal sa.

,,Varil som," povedal znovu YoungJae. Ušga mal sklopené, ale JaeBum-ovi hľadel priamo do očí.

,,Kúpil som sladké," povedal JaeBum a ukázal na krabicu a kvety.

,,Ruže?" pousmial sa YoungJae.

,,Biele - tvoje obľúbené."

,,Najeme sa?" navrhol YoungJae a JaeBum prikývol. Sadol si za stôl, zatiaľ čo YoungJae dal ruže do váze a podal mu tanier s obedom. Sadol si k nemu a začali jesť. JaeBum si vychutnával jedlo a hľadel na mašišku.

Keď dojedli, spoločne umyli riad.

,,Dáme si sladké?" navrhol JaeBum a tentokrát si YoungJae sadol za stôl.

JaeBum vzal taniere a otvoril krabicu, ktorá bola plná dobrôt. Keď sa otočil, uvidel smutnú tvár hybrida.

Položil pred neho tanier a sadol si.

,,Chceš odísť, však?" zašepkal JaeBum a sklopil zrak.

Toto je koniec.

,,Nútiš ma k tomu," zašepkal YoungJae.

JaeBum zaťal ruky v päsť a postavil sa. YoungJse na neho vystrašene pozrel. Ušká sklopil a čakal na bitku, ktorú mal dostať.

,,Postav sa," prikázal mu JaeBum pevným hlasom. YoungJae poslúchol a postavil sa pred neho. JaeBum ho chytil za boky a pritiahol si ho k sebe.

,,Pozri sa ma mňa," zašepkal mu do uška.

YoungJae so strachom v očiach sa na neho pozrel.

,,Nikdy ti nedovolím odísť. Viem, že som debil, že si ťa nezaslúžim, ale milujem ťa. Si jediná osoba, ktorá to so mnou nevzdala. Milujem na tebe každú vec a nevzdám sa ťa, počuješ? Nevzdám!" povedal JaeBum a YoungJae sa oprel o jeho rameno. Ruky mu obmotal okolo bokov a pevne stiskol.

,,Ďakujem," zašepkal YoungJae a pohladil ho po líci.

JaeBum sa k nemu naklonil a privlastnil si jeho pery. Tvrdo a vášnivo. Oprel dobrobného hybrida o stenu a chytil ho za guľatý zadoček.

,,Mmm," zamraučal YoungJae od rozkoše, keď mu JaeBum prechádzal perami po krku.

Ich kroky smerovali do spálne, kde strávili dobrých pár hodín, no keď YoungJae, o druhej ráno , ležal na JaeBum-ovej nahej hrudi, povedal tú najkrajšiu vetu akú JaeBum kedy počul.

,,A dáme si to spadké?"

//zajtra alebo v nedeľu vydám nový príbeh. hádam sa ujme. :)♡

Lullaby (GOT7 / 2Jae) Where stories live. Discover now