15 - she's a liar

448 57 3
                                    

Na druhý deň, kým YoungJae ešte spal, JaeBum pripravil pre oboch raňajky. Chcel si spraviť pekný deň so svojou láskou, ktorú tak moc zanedbábal. Pripravil palacinky s Nutellou a kakavko.

Medzitým sa YoungJae zobudil. Jeho nálada bola na bode mrazu. Bol tak psychicky na dne, že nezvládol vyliezť z postele. Len ležal a hľadel do steny.

JaeBum na neho čakal, ale keď neprichádzal rozhodol sa ísť za ním. YoungJae nepovedal nič, keď JaeBum vošiel. Ani sa nepohol.

,,Si v poriadku?" spýtal sa ustarostene JaeBum a sadol si k nemu.

,,Uhm," zamrmlal YoungJae.

,,Poď papať. Spravil som sladké raňajky, tak ako ich máš rád," usmial sa JaeBum a chytil YoungJae-ho za ruku. No, YoungJae ruku odtiahol.

,,Nie som hladný," zašepkal YoungJae.

,,Och... no, tak ti ich nechám na stole, dobre?" usmial sa JaeBum.

,,Nesnaž sa. Dnes odchádzam," posadil sa unavene YoungJae.

,,K-Kam?" zarazil sa JaeBum.

,,Do toho ťa nič," zamrmlal YoungJae.

JaeBum to viac nezniesol a odišiel s izby. Slzy mal v očiach a hnev v tele. Za všetko si môže sám. Odkedy sa objavila SunHae, kašľal na svojho malého hybrida. A ten teraz odchádza. Čo, ak nemá kam ísť. A bude sa potuľovať mestom? Nechcel, aby mu niekto ublížil.

No, YoungJae svoje rozhodnutie neplánoval zmeniť. Zbalil si len zlomok vecí a na krk si dal svoj obojok. Obkiekol sa a vyšiel z izby. V obývačke videl, ako na gauči sedí zlomený JaeBum.

Zbohom.

YoungJae bez slova otvoril dvere a zabuchol za sebou. Až na chodbu bolo počuť, ako JaeBum od bolesti vykríkol, ale obaja vedeli, že je to tak lepšie. Hybridove kroky viedli na druhý koniec mesta, do vilky, kde žil jeden, nám dobre známy, pár. A to Yugyeom a BamBam. Obaja vedeli o celej situácií, čo sa odohrávala u JaeBuma a netajili sa tým, že JaeBum je prvotriedny pako.

,,Poď dnu," usmial sa Yugyeom a YoungJae vošiel. Uistil ho, že je to len na pár dní, pokiaľ mi schvália odcestovať z krajiny.

,,Naozaj to chceš riešiť až takto?" spýtal sa opatrne BamBam.

,,Zíde z očí, zíde z mysle. Časom na mňa zabudne. A bude mu lepšie. Môže zobrať k sebe sestru, ktorá sa rozvedie a bude im spolu dobre," povedal YoungJae a snažil sa zakryť svoj smutný výraz.

,,Jeho sestra sa vydala? Za koho?" začudoval sa Yugyeom.

,,Za brata jeho nebohej bývalej manželky, či čo mu to bola. Prečo?" nadvihol ušká YoungJae.

Zamilovaný pár sa na sebe uprene dívali.

,,Myslíš, že by boli schopní..?"

,,U nich ma už nič neprekvapí," odfrkol si naštvame Yugyeom.

,,O čom je reč?" spýtal sa YoungJae.

,,Jeho bývala manželka nie je mŕtva. Žije tu neďaleko a má celkom podarené deťúrence. A je jedináčik. Nemá súrodencov," vysvetlitl Bam.

,,Ale SunHae-"

,,Uvažuj! SunHae je tam na povel rodičov. Nikdy ho neprestali komandovať, aspoň nie úplne. Možno teraz keď sa dozvedeli, že je šťastný s tebou, tak vám to chcu prekaziť. Chápeš, dúfajú, že mu znechutí vzťah s mužom a bude zasa normálny. Tsss, ako by to šlo," pretočil očami Yugyeom.

YoungJae bol chvíľu zmätený, ale potom chcel ísť späť. No, ani jeden z nich mu to nedovolil.

,,JaeBum je idiot. Nepočúval by ťa. Nechaj ho. O na to príde sám," postrapatil mu vlásky Bam a sadol si na kolená Yugyeom-ovi. Ten ho objal okolo pása a bobozkal na líčko.

YoungJae klesol na zem a rozmýšľal nad SunHae a jej rodinou.

Je klamárka.

Lullaby (GOT7 / 2Jae) Where stories live. Discover now