2 - Choi Young Jae.

720 64 7
                                    

JaeBum vyšiel z budovy, v ktorej sa nachádzala jedna z miestnych univerzít. Pretrel si unavene oči. Bolo niečo krátko poobede, no on sa cítil akoby bola neskorá noc. Odomkol svoje auto a hodil do kufra batoh a skriptá, ktoré sa mu už do batohu nezmestili. Nastúpil do auta na sedadlo vodiča a pretrel si oči. Spomenul si, že dnes chcel ísť do toho centra pre hybridov, či ako sa to volalo.

Aspoň sa na nich pozriem. Možno sa mi nejaký zapáči.

Strčil kľúč do zapaľovania a pootočil. Motor naskočil  a JaeBum sa vydal na opačný koniec mesta. Počas cesty si pohmkaval nejakú melódiu, ktorá ho napadla ani nevedel ako.

Odparkoval auto na vyhradenom mieste a vytiahol kľúč zo zapaľovania. Vystúpil a vzal si zo sebou doklady a peňaženku.

Bohvie, či odtade budem odchádzať sám.

Vošiel dnu a kráčal dlhou chodbou, na ktorej konci bola recepcia. JaeBum oslovil dievča, ktoré sedelo za počítačom. Mohla byť od neho o rok mladšia, ale JaeBum-a nejak neohúrila. Make -up a výstrih si dokáže vykúzliť každý.

,,Dostal som od kamaráta toto a chcel by som vedieť, či je to vôbec možné," podal tomu dievčati kupón a narovnal sa.

,,Samozrejme, že je to možné! Poďte za mnou," postavila sa a spoločne vošli do ďaľších dverí, ktoré viedli na nejaké pofidérne ihrisko, ktoré sa nachádzalo za menšou ohradou.

,,Toto je len zlomok naších hybridov. Väčšina z nich trávi čas v klietkach, keďže boli zneužívaní alebo týraní svojími predošlími pánmi. Títo sú tu už dlhšie, väčšina z nich sú ešte deti, niektorí sa tu narodili alebo sami vyhľadali toto centrum."

,,Čítal som, že na čiernom trhu majú tieto stvorenia celkom veľkú hodnotu," podotkol JaeBum a opätoval pohľad jednému z hybridov, ktorý si ho prezeral odkedy sa vstúpil do miestnosti.

,,Áno, to áno. Ach, teraz vás tu chvíľu s nimi nechám. Pokojne vojdite do ohrady a pohrajte sa s nimi. Nebojte, neublížia vám," dievča sa usmialo a odišlo.

JaeBum vošiel do ohrady a sadol si na zem ku kraju. Hybridi k nemu sami pribehli. Dievčatká, ktoré sa k nemu túlili a snažili sa tváriť roztomilo a chlapci, ktorí zasa zo seba sekali frajerov. No, JaeBum stále cítil jeho pohľad.

,,Ospravedlňte ma," milo sa usmial a postavil sa na nohy.
Spravil dva dlhé kroky a prisadol si k nemu. Bol to mačací hybrid a nezadalo sa, že by stál o JaeBum-ovu pozorosť.

,,Vieš, že pohľadom zabiť nemôžeš?" prehovoril JaeBum ako prvý.

,,Ale pokúsiť sa o to môžem," uchechtol sa hybrid.

,,Som JaeBum," nastavil k nemu ruku.

,,Nemám záujem sa s tebou zoznamovať," odfrkolmsi hybrid.

,,Ani sa ti nečudujem," stiahol JaeBum ruku.

,,Ako to myslíš?" začudoval sa hybrid.

,,To je jedno," postavil sa JaeBum a odišiel z ohrady.

Zhlboka sa nadýchol a zahnal slzy, ktoré ho zaštípali v očiach.

Nesmieš prejaviť city!

,,Tak, vybrali ste si?" usmialo sa dievča.

,,Áno, toho v čo sedí v pravom rohu," odvetil JaeBum.

,,Aha, dobre. Dám vedieť ošetrovateľom nech vám ho pripravia, vy zatiaľ poďte so mnou. Potrebujem, aby ste mi podpísali pár papierov," usmiala sa a JaeBum ju len ticho nasledoval.

Lullaby (GOT7 / 2Jae) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora