10.

110 2 0
                                    

Pov Nina:
Ik ben al een eind op weg. Ik pak mijn telefoon en zet hem aan. Ik heb te veel berichten gekregen. Te veel van mijn moeder, te veel van Liam, eigenlijk gewoon van iedereen die ik ken te veel berichten. Ik besluit ze nog niet te open. Ik ga gewoon verder.

Pov Liam:
Op school zie ik de rest en loop naar ze toe. 'Nog iets gehoord van Nina,' zei ik. 'Nee, nog steeds niks, heb wel meer dan 100 berichtjes gestuurd en haar enkele keren gebeld, maar gaat meteen over naar voicemail,' zei Lena. 'Haar tel staat dan uit,' zei Hayden. 'Laten we deze schooldag nu eerst overleven, iedereen vraagt aan ons wat er is gebeurd met Nina en waar ze is,' zei Heather. 'De hele school mist haar en ze willen dat ze terug komt,' zei Lydia. Deze dag kan misschien nog niet z'n ramp zijn.

Pov Nina:
Ik ben bijna bij mijn oude woonplaats. Ik besluit mijn telefoon weer aan te zetten en heb een berichtje van mijn oude vriendin. Nina, kom snel naar mijn huis als je in de buurt bent, please. Ik ben over vijf minuten bij haar. Ik ren zo snel mogelijk als ik kan. Ik ben bij haar huis en zie Aria binnen vastgebonden met nog een man bij haar. Ik loop naar binnen. 'Aria!' roep ik. 'Nina, help me!' riep ze. Ik zie haar bloeden. 'Laat haar gaan,' zei ik. 'Waarom zou ik,' zei hij. Ik verander en probeer te vechten, maar ik wordt door de kamer heen gegooid en de man verdwijnt. 'Nina, gaat het?' vroeg Aria. 'Ja, het gaat wel,' zei ik. Ik maak haar los. 'Waar zijn je ouders?' vroeg ik. 'Ja, iedereen die het nu weet van je en jagers zijn, zijn nu onderweg naar Beacon Hills, Lena's ouders heeft iedereen die hier woont daarheen gestuurd,' zei ze. 'We moeten er nu zo snel mogelijk naar toe,' zei ik. 'Hoezo?' zei ze. 'Ja, mijn vrienden daar zijn ook zo als mij, een paar niet en mijn moeder ook,' zei ik. 'Je moeder?' 'Ja, ze heeft het me gisteren pas verteld, maar Aria je bloedt.' 'Hij heeft mij gebeten.' 'Had het rode ogen?' 'Ja, hoezo?' 'Ja, uhm... kijk hij is zeg maar een alfa weerwolf en om een weerwolf te worden, moet je worden gebeten door een alfa.' 'Dus wordt ik nu zoals jij.' 'Yup.' 'Maar mijn ouders ze jagen op weerwolven.' 'Kunnen we nu eerst Lena bellen en dan zo snel mogelijk naar Beacon Hills toe.' 'Oke.'

N=Nina L=Lena
L: hey Aria.
N= Lena ik ben het, Nina.
L= Nina, What the hell doe je bij Aria.
N= Leg ik later wel uit, alleen iedereen uit onze oude woonplaats die jagers zijn, zijn nu onderweg naar Beacon Hills.
L= Ik geef het door aan de rest.
N= Ik kom er nu zo snel mogelijk aan met Aria.
L= Oké, zie jullie straks dan wel een keer, doei.

We pakken de auto van Aria en gaan op weg naar Beacon Hills.

Pov Heather:
Lena komt er als een dolle aangerend. 'Nina, belde net ze is onderweg naar hier, alleen hebben we een groot probleem, alle jagers uit mijn oude woonplaats, zijn nu onderweg naar hier,' zei Lena. 'Kunnen we de rest van de school vragen om hulp, ze gaan toch geen onschuldige mensen doden of wel,' zei ik. 'I don't know, maar is wel een goed idee,' zei Stiles.
We zijn op school en alle leerlingen ook, ze staan allemaal aan onze kant.

588 woorden
5/10/2018

Teen Wolf My Life Changed (Voltooid)Where stories live. Discover now