7.

155 3 0
                                    

Pov Nina:

Er gaan allemaal gedachten door mijn hoofd. 'Laat mijn moeder gaan,' zei ik. 'Nee,' zei de vader van Lena. Ik besluit hulp te gaan halen. Ik ren zo snel mogelijk naar Liam toe en iedereen staat nog met elkaar te kletsen. Ik begin te huilen en zie dat Lena het ziet en rent op me af. 'Nina, wat is er?' vroeg Lena. 'Je ouders ze zijn in mijn huis en houden mijn moeder vast,' zei ik huilend. 'Nee, dat meen je niet,' zei Lena. 'Misschien kan jij ze ompraten,' zei ik. Met z'n tweeën lopen we terug naar mijn huis. Ik zie mijn moeder bloeden en stort in. Ik begin te schreeuwen en te huilen. Ik hoor de rest er ook aan komen, maar ik blijf huilend op de grond zitten. 'Lena je kan je nu nog bedenken, als je over een week niet bij ons bent, dan komen we terug en gaat er misschien wel iets ergs gebeuren met je beste vriendin Nina,' zei Lena's moeder.

De ouders van Lena zijn weg. Ik hoor mijn naam. Ik doe mijn ogen open en zie mijn moeder, niet meer bloeden. Als ik achter me kijk zie ik de rest ook allemaal. 'Mam, je bloed niet meer, no fucking way,' zei ik.

Pov Lena:
Ik zit alleen maar te denken aan wat mijn ouders zeiden en opeens hoor ik gebons. Nina ligt op de grond. 'Huh, wat is er zo net gebeurd?' vroeg ik. 'Dat zie je toch, ze ligt op de grond,' zei Stiles. 'Kun jij niet een dag zonder sarcastisch te doen,' zei Lydia. 'Misschien,' zei Stiles. 'Laat mij maar ik krijg haar wel wakker,' zei Heather. 'Laat me raden, je haalt een emmer water en gooit die over haar heen,' zei Liam. 'Ja, hoe weet je dat,' zei Heather. 'Zo maak je altijd mensen wakker,' zei Liam. 'Lijkt mij geen leuke manier van wakker worden,' zei ik. 'Dat is het ook niet, laat ik het zo zeggen Heather heeft mij en Nina al een keer nat gemaakt om ons wakker te maken,' zei Liam. 'Echt, oh daar moest ik echt bij zijn dan had ik zo hard gelachen,' zei ik. Heather komt eraan met een emmer water en gooit die over Nina heen. Ze wordt meteen wakker en kijkt Heather boos aan. 'Heather!' riep Nina. 'Wat ik moest je wakker maken,' zei Heather. 'En dat doe je weer zo, door mij nat te maken,' zei Nina.

Pov Nina:

Ik zit nog steeds op de grond. 'Heather, ik zal je vergeven als je nu voor mij droge kleren gaat halen, please,' zei ik. Óke,' zei Heather. Ze stormt naar boven toe en na 1 minuut is ze weer terug met droge kleren en een handdoek. Ik kleed me om. Wanneer ik weer terug kom zie ik dat Heather en Lena helemaal stuk gaan. 'Wat is er zo grappig?' vroeg ik. 'Ik had net even de hik en Heather begon ineens te lachen en ik moest daardoor ook lachen,' zei Lena. 'Oke, maar mam ga je nog even alles aan mij uitleggen,' zei ik. 'Dan kan beter Heather's en Liam's moeder ook komen,' zei ze. 'Hoezo?' zei Heather. 'Zij heeft er ook mee te maken.' We halen de moeder van Heather en Liam. 'Oke, ze is er nu ga je het ons dan nu vertellen,' zei ik. 'Het begon allemaal 12 jaar geleden......,' zei mijn moeder.

566 woorden

1/10/2018 (It's my birthday)

Teen Wolf My Life Changed (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu