Κεφαλαιο 18

68 16 0
                                    

Σημερα αποφάσισα αντι να παω στο σχολειο να επισκεφτώ το σπιτι μου...οποτε και αυτο εκανα.Η Νικη ηθελε να ερθει και αυτη αλλα την εβαλα να παει σχολειο και πηγα μονη μου.

Οταν εφτασα προσεξα οτι το αμαξι δεν ξταν εδω οποτε μαντεψα οτι ο πατερας μου δεν ειναι εδω.Κατι που κανονικα θα με ικανοποιούσε αλλα σημερα ηρθα μονο για να του μιλησω...

Θα μπορουσα να ερθω αλλη φορα αλλα κανεις δεν ξερει αμα θα έβρισκα το κουραγιο να ξανα ερθω οποτε ανοιξα την πορτα του σπιτιου με τα κλειδια που ειχα και πηγα στο δωματιο μου .

Με οσα εχουν γινει δεν εχει αλλαξει οτι αγαπω αυτο το δωματιο...μου ειχε λείψει πολυ...αλλα το υπόλοιπο σπιτι απλα με εκανε να νοιωθω σαν να πνίγομαι απο ελλειψη αερα.Αν και δεν υπηρχε ποτε ακριβης λογος.

Τελικα βγηκα απο τπ δωματιο και αρχισα να κανω βολτες με το σπιτι...τωρα πια δεν πνιγομουν...αλλα περισσοτερο πονουσα σκεφτοντας την μαμα μου.

Ο ήχος της μπροστινης πορτας να κλεινει με διέκοψε απο τις σκεψεις μου και πηγα προς τα εκει περιμενοντας να δω μονο τον πατερα μου...χαχα αλλα έκπληξη παιδιαα ειχε παρεα.

"...Αννα;Τι κανεις εδω;"ειπε ο πατερας μου αφου ξεκόλλησε από την...χαχα κοπελα που ειχε φερει....ew

Άφησα έναν αναστεναγμό "Ηθελα να σου μιλησω για την μαμα αλλα ηρθα σε μια αηδιαστική στιγμη απο οτι βλεπω οποτε απλα θα φυγω"ειπα ενω πηγα να περασω απο διπλα τουγια να φυγω αλλα με εποιασε απο τον καρπο και με σταματησε

"Κατσε εδω"μου ειπε με ενα δηθεν σοβαρο τονο

"Κανεις μεγαλο λαθος αμα νομιζεις οτι ο λογος που δν βρίζω εσενα και την γκομενα σου ειναι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος"ειπα και εσπρωξα το χερι του "Επίσης εχω μικρη υπομονή οποτε τωρα φευγω"έιπα και ανοιξα την πορτα

"....Η μανα σου αυτοκτόνησε!"μου φωναξε πριν κλείσω την πορτα

...Τωρα θα επρεπε να δειξω έκπληξη και να κλαψω ετσι;Αλλα ισως δεν εχω τις καλητερες σχεσεις μεταξυ των γονιων μου αλλα τους ξερω καλητερα απο κανεναν...Ο πατερας μουσημερα μου εδωσε την απαντηση που χρειαζόμουν.

"Δεν ξερω τι εγινε αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειχες ενα μεγαλο μερος ευθύνης  για τον θανατο της "ειπα και εφυγα πριν ακουσω τιποτα αλλο .

Δεν έπρεπε να παω...

1 ωρα μετα μόλις γυρισα στο σπιτι της Νίκης σκεφτομουν να παω σχολειο αλλα αλλαξα γνωμη μολις συνηδιτοποιησα οτι εχω χασει 4 ωρες.Οποτε το μονο που μου εμεινε να κανω ειναι ειτε να κοιμηθω ειτε να κανω μεσημεριανο.

Did You Wait? [JIMIN] Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu