Capitolul 3

4.4K 196 13
                                    


- Rose! Spune Jennie nervoasa. Îmi este foame!

- și mie! Spun cu mana pe burta. Ce vrei sa gătim?

- ce zici de niște clatite cu ciocolata? Spune și deja visează ca le mănâncă, am început sa rad la expresia fetei ei  și am fost de acord.

După vreo 15 minute în care am pregătit compoziția am început sa le facem. Eu am scos pe masa ciocolata și am tăiat niște banane și căpșuni pe o farfurie. Vrei și frișcă??. O întreb dar deja ii știu răspunsul.

- m-ai întrebi?? Normal! Cu cât mai multe cu atât mai bine spune și eu încep sa rad. Pe cât arata Jennie de bine la corp sa știți ca mănâncă foarte mult. Iubește mâncarea.

Am început sa ung cu ciocolata câteva dintre ele și ne-am așezat la masa. Jennie a mâncat una din doua guri la cât de foame ii era. Eu mi-am pus și câteva felii de banane și căpșuni. Când dau sa duc o bucata la gura pe ușa întra băieții. Toți erau somnoroși și abia m-ai mergeau. Și-au făcut loc lângă noi și au început sa mănânce din clătitele noaste .

- hei! Ripostează Jennie. Alea sunt ale mele. Nimeni nu se atinge de mâncarea mea! Spune cu privirea aia de te omor.

- dar îmi este foame! Spune Jhope după ce ia o bucata din ea.

- e ok Jennie lăsai sa mănânce. Dacă nu te saturi comandam niște pizza. Spun și ochii lui Jennie exprima faptul  ca nu se va satura.. E nebuna fata.

- pizza? Spun și băieții în cor. De ce nu ai spus asa de la început? Spune Jin.

Apelez numărul de la pizzarie și comand 7 pizza cu de toate. În 20 de minute apar și pizzele noastre dar nu apuc bine sa le pun pe masa ca toată lumea tăbara pe ele. Am apucat abia doua felii sa mănânc și a fost bătaie pe ele. Jennie a fugit cu o cutie în camera mea și sa încuiat acolo iar la restul nu le-a pasat și fiecare a mâncat cât a putut.

.............................................

- ce planuri aveți pentru astăzi fetelor? Ne întreabă Jin plictisit.

- chiar asa. Spune Jimin și el.

- pai nu avem ceva în plan anume. Spune Jennie așezându-se langa mine pe canapea.

- e bun atunci! Spune Jungkook zambind. Haideți sa ne jucam ceva?

- ce anume? Spun eu.

- ce spuneți de adevăr sau provocare? Spune Suga spărgând liniștea. Am fost cu toții de acord și ne-am așezat imediat cu toții pe jos într-un cerc. Am așezat sticluță în mijloc și am învârtit-o căzând pe Jin și Taehyung.

- Taehyung tu întrebi!

- bine, ce alegi Jin? Adevăr sau provocare? Spune cu un rânjet malefic. Nu fi un las și alege odată spune el când vede ca Jin sta pe gânduri.

- ok, provocare.

- ce bine! Spune frecândusi mâinile. Jin.... te provoc... sa....

- zii odata! Spune Jennie.

- te provoc sa ieși în strada în boxeri și sa strigi " sunt liber!"  Jin oftează și își da hainele jos de pe el rămânând în boxeri. A ieșit în mijlocul străzii și a început sa strige tare cu mâinile în sus  " SUNT LIBER!!!" Cu toții am început sa radem de el și am întrat în casa revenind la joc. Jin învârte sticla căzând de data asta pe Namjoon și      Jhope.

- Jhope ce alegi? Spune Namjoon.

- normal ca provocare ce credeai?

- te provoc sa să te dai cu ruj și sa îl pupi pe Jimin pe frunte.

Jennie ii întinde lui Jhope rujul ei din spatele blugilor și se da cu el.

- Jimin hai la tata sa te pupe spune Jhope  țuguindusi buzele. Jimin se tot ferea de el pana când băieții l-au ținut forțat iar Jhope îi lasă un semn de buze pe frunte.  E rândul lui Jhope sa învârtă sticla care cade pe mine și Jennie. Nu e de bine.....

- Rose ce alegi?? Spune ea malefic.

- provocare. Spun sigura pe mine.

- te provoc sa il săruți pe Jungkook. În acel moment era sa sar pe ea la bătaie. Jungkook nu reacționează uimit ba din contra zâmbea.

- serios Jennie? Mai bine îmi dai alta provocare.

- nu nu! spune Namjoon. Provocarea e provocare. Offf fata asta o sa rămână fără par în cap. Jungkook se apropie timid de mine, nu vreau sa facem mare scena în fata acestor maimuțe asa ca îl trag de tricou înspre mine și ne atingem buzele. Jungkook ma trage și mai mult spre el și adâncește sărutul. Ne retragem imediat la locurile noaste și ii arat o privire urata lui Jennie.  Eu învârt sticla și cade pe........











Încă un capitol gata. Pe cine credeți ca nimerește Rose?? Lăsați în comentariu părerea voastră.










° 𝐒𝐎𝐑𝐀 𝐔𝐍𝐔𝐈 𝐈𝐃𝐎𝐋 °Where stories live. Discover now