Capitolul 73

595 38 8
                                    

- Naruto lasă dracu mâncarea.

Îmi vine sa-l strâng de gât nu alta, a dat buzna in bucătărie și a atacat frigiderul. Shikamaru se abține sa-l nu ia la bătaie se sprijină de o masa și încerca să se gândească la un plan. Vrem sa-l speriem pe Neji întrebarea este cum, nu ne putem duce în fața lui și sa-i spunem bau ne-ar lua la șuturi cât ai zice pește.

- Naruto dacă mănânci ,măcar fă-o cu gura închisă, se răstește Shikamaru la el. Nu mă pot concentra.

- Nu e vina mea ca creierul tău nu funcționează.

- Creierul meu funcționează la fel cum funcționează gura ta, îi da Shikamaru replica.

As rade cu pofta dacă nu as ști ca fac gălăgie, deși probabil deja știu toți ca suntem aici am făcut o gălăgie demna de un stadion. Și tot nu ne-am gândit cum sa acționăm.

- Îți spun sincer Sasori a facut-o intenționat .

Ne oprim cu toți din ce făceam când vocea Sakurei se aude dincolo de ușă. Oh mama am dat de dracu dacă ne prinde nebuna suntem ca și morți.

- Vrea doar sa te protejeze.

Naruto se îneacă cu mâncarea când vocea brunetei se aude. Oh acum e acum, dacă stăpâna casei ne găsește aici suntem terminați.

- Așa cum face Neji cu tine?

- Nu-mi aduce aminte ,săraca TenTen și acum stă închisă în baie.

De sub masa unde ne-am ascuns se pot vedea clar doua perechi de picioare ,ambele sexi și de invidiat.

- Dar ce căuta el aici?

- Nu știu, îi era frica sa ne lase singure.

- Măcar dacă îl lua și pe Sasuke cu el.

Am rămas preț de câteva secunde fără aer ,știam eu ca mă iubește ah îmi vine să tip de fericire dar mâna lui Shikamaru care îmi astupa gura mă oprește din a tipa.

- Oh dar ce amorezata ești.

- Mă poți învinui? Sasuke e un băiat care nu merita scăpat.

Din partea mea îmi poți pune și lesă eu voi fi al tău toată viața. Ah ce face dragostea din om. Cât o pot adora pe fata asta.

După ce fetele părăsesc încăperea ne strecuram și noi afară din ascunzătoare.

- Omule Sakura e îndrăgostită lulea de tine.

Și asta mă face sa zâmbesc, parcă as zbura pe un norișor pufos, as renunță la tot ca sa fiu cu ea și asta înseamnă ca trebuie sa aduc la lumina incidentul produs de tatăl meu. Chiar dacă știu ca poate mă va urâ pentru asta prefer sa afle acest adevăr de la mine decât sa-l afle din alta parte.

Cât timp eu am fost prins în gândurile mele băieți au scornit deja o idee de al pedepsi pe Neji pentru trădarea lui. Au ieșit în curte și au prins într-o cutie goala de cereale câteva broaște. Mare fobie a lui Neji sunt broaștele mai ales după ieșirea noastră cu cortul de anul trecut când o broasca ia intrat în cort și i s-a suit pe față. De atunci Neji urăște ieșirile în natura.

- Aveți de gând să dați drumul broaștelor în casă? întreb nedumerit. Nu uitați ce e casa Hinatei.

Cei doi stau puțin pe gânduri și dau nepăsători din umeri. Așa ca începe operațiunea ,,broasca" așa cum a numit-o Naruto. Fetele sunt în living știu asta pentru ca se aud râsete ceea ce înseamnă ca Neji nu este cu ele. Urcam tiptil la etajul casei căutându-l pe idiot pentru al putea speria așa cum se cuvine. Dar când urcam ultima dreapta avem un mic șoc, şatenul noastru se sărută de zor cu TenTen. Asta da surpriză, de șoc Naruto scăpa cutia cu broaște jos iar micile creaturi deja încep sa sară prin încăpere băgând spaima în cei doi amorezati. Neji e mai șocat de broaște decât de noi, probabil se aștepta să venim și săi facem ceva.

  Ai încredere în mine [Volumul I]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum