Dimma/tankar/åsikter/h j ä l p

22 2 0
                                    

Mitt huvud käns som en tät dimma konstant, jag tror inte jag ser något riktigt positivt eller negativt och alla känslor käns som på avstånd.

Jag vet varken vad jag tycker om mig själv eller hur jag lever just nu och det är skönt på vissa vis.
Men otroligt obehagligt.

För jag vet varken om jag borde vara orolig över att allt känns så avlägset just nu. Allt är ju konstant lite för långt bort för att nå just nu, precis utom räckhåll.

Alla människor jag uteslutit ur mitt liv känns på avstånd men även dem nya personerna jag släppt in i mitt liv. Jag kan varken beskriva vad jag känner för demdära människorna jag avskytt under två år eller vad jag känner för demdära jag vart med i två veckor.

Och det gör mig nog mer illa än gott att jag inte vet vart mina egna tankar leder. Just nu är ett av dessa tillfällena, jag bara skriver det jag tänker för annars vet jag inte hur jag tänker?? Vilket är sjukt för jag har alltid trott att alla har rösten i huvudet som är sina egna tankar medans jag aldrig hör just den rösten.

Jag vet aldrig vad jag tänker och det skrämmer mig faktiskt. Det är bara dimmigt och jag kan inte ens få ett fast grepp kring mina tankebanor.

Nu hamnade jag lite på fel spår men det är bara skönt att kunna skriva av sig. Och om jag har tur läser ingen jag känner detta och jag kommer bara kunna andas ut.

För folk ifrågasätter och säger saker om en även om man vill det eller inte.
Och det upplever jag extremt just nu.

För vad jag då hört av min närmaste kompis är att folk frågat h*n om jag är en "såndär".
En "såndära" inte straight.

Och helt ärlig tvekar jag mellan att skrika dem i ansiktet att prata med mig om dem vill något eller om jag ska skrika på dem att dem inte bör bry sig.

JAG SKULLE JU TROTTS ALLT SÄGA DET TILL DIG OM JAG VILLE HA NÅGOT MED DIG MEN NU VILL JAG INTE DET OCH DÅ KAN JAG VÄLL FÅ VARA BISEXUELL IFRED DIN FUCKER???

men ja, jag hoppas du har en fortsatt trevlig dag/helg/natt/vecka och att du dricker mycket vatten samt äter dina mediciner och klappar mycket katt.

FÖR SNART ÄR DET JUL MINA VÄNNER

<3 <3
//ur local bisexuall

Ensamma tankar en midnattskvällWhere stories live. Discover now