2017

33 2 0
                                    

Detta år har jag bestämt mig för att inte ha några nyårslöften, inte ha någon press på mig själv eller min kropp.

Eller jo kanske ett eller ännu några till har det blivit, dem handlar om att jag vill lära känna mig själv och vad jag vill. med detta år vill jag göra mycket som inte är möjligt men även mycket som är möjligt som att skaffa fler, bättre vänner.

men jag har även mål som innehåller att träna varje dag, äta bra och lyssna mer på vad min kropp behöver för att må bra.

Men trots alla löften och alla hopp om att jag ska kunna genomföra alla saker så är det ett enda som verkligen är viktigt. Det är att jag vill lyckas skriva, jag vill skriva mer och bättre men även inte behöva tveka på att lägga upp en bok med tanke på alla andras åsikter. Vare sig det är något som man är väldigt nöjd med eller en bok man är tveksam på så vill jag inte behöva ha dem i mitt utkast.

Näsan alla har nog runt 150 böcker i sitt utkast som man inte kan eller vill publicera bara för att man inte har tiden eller orken till att hålla dem uppdaterade. För efter ett tag tappar jag all inspiration till det som skrivs på, inget fungerar mer och allt med boken går åt helvete.

Det är mest det som ska förbättras under året, jag ska försöka verkligen försöka hålla det jag publicerar flytande. För alla vill väll vara som dem man verkligen ser upp till inom det med skrivande.

Jag har två eller tre styckena författare jag har e stor kärlek till och alltid älskar det dem skriver då dem gör det på ett sådant bra sätt. Dem är min stora motivation, tack för att ni fins.

Ensamma tankar en midnattskvällWhere stories live. Discover now