31.Bölüm

1.1K 61 18
                                    

Elimde tutuğum telefonumu son bir kez daha kontrol edip sıranın üzerine koydum, niye mesaj atmıyordu?

"Lan bu da mı sevgili yapmış?" Simge elinde tuttuğu telefonuna bakıp, konuştu. Yine birilerinin sayfalarında geziniyordu.

"Bir tek sen sevgili bulamıyorsun." Elif, dalga geçmeye başlayınca gülümsedim. "O da boyundan dolayı." Simge sinirle telefonun ekranından kafasını kaldırdı."Bu telefonu senin kafana fırlatırım beni delirtme."

Elif onu umursamayıp önümüzde oturduğu sıraya yaslandı, oturmaktan uyuşan götüm bana rahat vermezken oturduğum yerden kalktım. İkisinin de bakışları bana doğru dönerken, "Kalkın da bahçeye çıkalım." İkisi kafasını sallayıp oturdukları yerden kalktılar.

Kısa bir süre içinde bahçeye çıkıp banklardan birine oturduk, etrafıma bakınıyorken Simge sinirle konuşmaya başladı. "Şuna bak, ben bu çocuğu öldürmek istiyorum." Alperen ve arkadaşlarının oturduğu banka bakarak sinirle konuştu.

"Emin ol, o da seni öldürmek istiyordur." Elif dalga geçerek arkasına yaslandı.

"Şu çocuk kimdi? Sanırım üst sınıflardandı. Çok yakışıklı lan!" Simge, Alperen'i boş verip yanlarında bulunan çocuğa odaklanmıştı.

Gözlerimi üstüne diktim, evet baya yakışıklıydı ama bunu umursamamıştım. "Tanıyorum ben onu." İkisi de aynı anda bana döndü,

"Niye söylemiyorsun kanka bu kadar yakışıklı çocuğu tanıyorsun da?" Gülümseyerek Simge'ye baktım.

"Anannemin arkadaşının torunu, annem ve babam boşandığı zaman anannemde kalmıştım. O da o zamanlar orada yaşıyordu, aynı ortaokula gitmiştik. Lisenin başlarında yanıma gelmişti konuşmuştuk, fakat ben tanıyamamıştım çok değişmişti." Gözlerimi tekrar üzerinde gezdirdim, gerçekten fazlasıyla değişmiş olduğunu bir kez daha fark ettim. Vücudu oldukça yapılı olmuştu, kumrala yakın saçları vardı göz rengini çözemesem bile güzel bir renge sahip olduğunu hatırlıyordum. Kaşları oldukça biçimli ve sık şekildeydi, keskin yüz hatlarına sahipti, oldukça uzun bir boya sahipti. Okulda birçok kızın hayalindeki erkek olabilirdi. Tamam baya dehşet yakışıklı biriydi, Simge'nin bile iki saniyede dibi düşmüştü. Yine de tek umursadığım insan bilinmeyendi.

"İki dakika içinde eridim burada gelip konuşsa, ülkenin tüm güneş ihtiyacını karşılarım o derce." Simge hayran bir şekilde bakışlarını üzerinde gezdirirken, ben de aynı şekilde onu izliyordum. Elif'e baktığımda ikimize gerizaklıymışız gibi bakıyordu. Kendimi toparlayıp Simge'yi dürttüm, birkaç dakika sonra kendi aramızda konuşurken gözlerim onların oturduğu yere doğru kaydı, onun bakışlarını üzerimde hissettiğimde saniyelerce bana baktı ardından gözlerini çevirip yanındaki arkadaşlarıyla konuşmaya devam etti.

Teneffüs zili çalınca sınıfa gidip sıramıza oturmuştuk, kapıdan giren Sevda'yı görünce nefretle ona baktım. Simge ve Elif bakışlarını onun üzerine dikip korktucu bakışlarını ona attılar. Ardından Kerem morarmış gözü ile sınıfa girdi, kim yaptı ise eline sağlıktı.

Matematik dersi hiç geçmek bilmezken sıranın altından telefonumu çıkarıp, bilinmeyin profiline girdim dünden beri girmemişti. Acaba uyuya mı kalmıştı?

Telefon ekranından kafamı kaldırıp, sınıfa baktım. Alperen'in bizim sıraya baktığını görünce ona baktım. Hemen kafasını çevirip tahtaya baktı.

Elimde duran telefon titreyince heycanla kilidi açtım, bilinmeyenin mesaj attığını görünce gülümseyerek etrafa baktım. Kendimi toparlayıp mesaja girdim.

Bilinmeyen numara: Uyuya kalmışım zar zor uyanabildim

Çiler: Okula gelmedin mi?

Bilinmeyen numara: Hayır yeni uyandım

Bilinmeyen numara: Sıcak yatağımı bırakıp gelmek istemedim

Çiler: Ben de bir an önce evime gitmek istiyorum

Çiler: :(

Bilinmeyen numara: Derslerini dinle akıllı bir kız ol

Çiler: Ders matematik dinlesem bile bir şey anlamıyorum

Bilinmeyen numara: Zeki kızlar her şeyin üstünden gelir

Bilinmeyen numara: Benim zeki kızım

Çiler: Bak yine bir romantikliğe bağladın

Bilinmeyen numara: Fark etmeden oluyor be kızım

Çiler: Manyak

Bilinmeyen numara: Dışarı çıkmam lazım :(

Çiler: Çarşaf ile çıkayım deme

Bilinmeyen numara: O bir tek sana özel

Bilinmeyen numara: :)

Çiler: Sevindim

Bilinmeyen numara: Hava bu gün yine soğuk

Bilinmeyen numara: Umarım kalın giyinmişsindir

Bilinmeyen numara: Yoksa

Çiler: Beynimi sikersin

Somnambulist / TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin