Ölme Riski

8 3 0
                                    

Yine Norveç'teyiz. Ormana doğru bakıyorum. Fin kızlarıda kahvaltı yapıyor. İçlerinden birinin adı Leslie. Leslie beni istemişti zaten. Leslie olmasa ben Finlandiya'da kendi başıma kalakalacaktım. Diğerlerinin adlarını da öğrendim;
Leslie, Rosie, Sabrina, Bella, Katy, Nicki
Bella Danimarkalı, bu yüzden şuan Danimarka'da. Kopenhag şehrine çağırdı bizi.
Şuan uçaktayız, Danimarkaca uyarı yapan hosteslerin bir kaçı da Norveççe uyarı yapıyordu. Bende boş boş dışarı bakıyordum.
42 dakika sonra..
Kopenhag şehrine gelmiştik, burayı çok beğenmiştim çünkü çok fazla ağaç vardı. Küçük küçük kafeler vardı ve çiftler ellerini tuta tuta bisiklet sürüyorlardı. Danimarka'yı çok beğenmiştim. İnsanlar Mutlu bir şekilde yürüyorlardı. Bildiğiniz Danimarka kanallarını gördüm, hayran kalmıştım. İnsanların neden Mutlu olduğunu anlayabiliyorum. Danimarka'da nerdeyse hiç hırsız yok. Norveç'e çok benzettim.
Bella'nın evine geldik. Evinde bir havuz vardı. Bella benim Danimarka'da kalmamı istedi. Onlar da kabullendi. Artık Danimarka'yım. Yaşasın.
3 ay sonra.
Yine burdayım. Hiç bir şey yazamadım çünkü Danimarka'nın bütün şehirlerini gezdim. Efsane şehirleri var Danimarka'nın.
Kopenhag şehrinin kanallarının oradayım. Gece yarısında evden kaçtım ve kanalın orda yağmurun ortasında oturuyorum. Moi. Evet gördüğünüz gibi Danimarkaca yazdım. Neyse boşverin, yağmur çok fena yazmaıleum hayqt aqaaaa.
Boğuluyorum yardım edin! Ughhhhhhhhhhh gulu gulu ...
"Aaa baksana köpek boğuluyor!"
"Hemen yardım edelim dostum."
Ben boğuluyordum, 2 tane orta yaşlı 20-25 yaş aralıklı iki erkek beni kurtarmak için kanala atladılar ve birisi boğuldu. Beni yukarı çıkarmaya çakışan kişide boğulma tehlikesi atlattı. En sonda itfaiye geldi ve hepsini kurtardı. Sonra eve tekrardan gittim.
Bella beni ıslak görünce tedirgin oldu. Beni banyoya soktu ve uyuttu.
Sabahleyin Bella kahvaltıyı hazırlamadan çıkmıştı. Tedirgin olmuştum çünkü onu kaybedemezdim. Dışardan sesler geliyordu;
"O benim köpeğim!"
Bu ses... ELENA!
Elena taşla camı kırıp içeri girdi.
"Köpeğim!"
Sonradan Bella silahla Elena'yı vurdu. Ambulans gelince bende bindim. Hastaneye geldiğimizde Elena ölmüştü.
Arkadaşlar sezon finali mi olsun yoksa final mi vereyim?

Acımasız Hayat (Final)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin