Macera Dolu Zamanlar

10 3 0
                                    

Sel felaketinden  sonra Flam paramparça olmuştu. Bende yoluma devam ediyordum. Fluffy yolda dağdan düştü ve öldü. Bloom ise onla beraber düştü. Artık yalnızım, bir köy buldum! Hemen yanlarına gitmeliydim ama kimse yoktu. Finlandiya sınırına gelmiştim,  çok soğuktu. Lapland'a gelmiştim. Burdan nefret etmiştim çünkü çok soğuktu. Finlandiya'dan bir an önce çıkmam lazımdı. Sınıra geldiğimde polisler beni barınağa bıraktı. Finlandiya'yı hiç beğenmemiştim çünkü her yer kardı. İnsanlar çok soğuk davranıyordu, köpekler bile soğukkanlıydı. Finlandiya'dan kaçtığını zannediyordum ama Helsinki'ye gelmiştim. Başkentini beğenmemiştim, insanlar çok soğuk davranıyorlardı. Helsinki'nin hemen karşısında Norveç sınırı vardı. Hemen ordan geçtim ve ormana daldım. Norveç'in ferahlığımı Finlandiya'ya gidince anlamıştım. Ama kazağımı Finlandiya'da unutmuştum. Lapland'e gelmiştim. Karlı yollardan yürürken 6 tane kızla karşılaştım.
    "Ayyy yalnız kalmış yazık köpeğe, hadi barınağa götürelim"
     "Aynen kız baksana üşümüştür hayvan"
  Fin kızları çok güzellermiş uh neyse konumuz bu değil. Lapland hayvan barınağına götürüldüm ve kazağımı gördüm. Fin kızları beni sahiplenmek istediler ama Finlandiya'ya yerleşmek istemiyordum çünkü çok soğuk brrrr. Turku şehrine gelmiştik, evleri çok beğenmiştim. Dere kenarında beni Norveç'i hatırlatmıştı.  Finlandiya'ya yavaş yavaş alışmaya başlamıştımki kızlar birden Norveç'e taşınma kararı aldılar. Yaşasın vatanıma geri dönüyorum! Kızlardan biri gelmiyor Norveç'e. Çünkü kendisi vatanı Danimarka'ya gidiyor.
         Fin kızların Norveç'te ağaçların orda çok güzel evleri var. Norveç efsane bir yer zaten. Şelalenin hemen yanında olan dubleks ev.
    🇳🇴🇩🇰

Acımasız Hayat (Final)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin