Anlatma

235 15 2
                                    

****************

Sırlar elbet ortaya çıkardı.Doğru yada yanlış önemli yada önemsiz her şey açığa kavuşurdu zamanla..

Kerem'den

Erkekler kendi arasında sohbet ederken kızlarda sohbete başladı Handeyle Arya konuşuyorlar ve sohbetleri de gayet keyifli gözüküyordu.Ozan Handeye birşey demez inşallah gece sonunda.Birbirlerini özlemisler ama yine de  çok yakın davranmıyorlar hem Bulut var hemde garip olurdu heralde bir anda bu kadar yakın olmaları .

Yemekler bitince içki sipariş ediyorum.
Arya sigara içmek için izin istiyor.Lafa atılıyorum.

-Burada içebilirsin biz rahatsız olmayız.

Sigarasını çıkarıp yaktığında biraz durup yakmasını bekliyorum sonra bende çıkarıyorum sigaramı, dudaklarıma götürüyorum şuan gözlerinin içine bakıyorum bu cesaret nerden bilmiyorum ama anlamalı. Kafamdaki hafif ağrı zaten zamanı diyordu .Kafamı ovuşturuyorum. Sigaramı yakıyorum . Aryayla karşılıklı sigara içiyoruz şuan . Masada herkes kendi halinde.Arya bana bakıyor şaşkın ama bekliyormuş gibi. Kızlara dönüyor sonra.O anda  Bulut'un telefonu çalıyor. Bulut isme bakıp bize dönüyor.

-Kardeşim ben telefonu açayım önemli olabilir.

Sonra da masadan kalkıp çıkışa doğru yürüyor.

Ozan fırsatı yakalıyor tabi Bulut'un restorandan çıktığını görünce Arya'ya dönüyor Arya da sigarayı söndürüp bakıyor Ozan'a. İddialı gözlerle bakıyor. Sanki bir savaş var gibi ikisi için de.

-Niye geldin ki sen 4 seneden sonra gelmiş bir de bizim arkadaşımızın elini tutuyorsun utanmadan.Haber vermeden gittin yine haber vermeden git  hayatımızı mahvetmeye hakkın yok ne benim ne Kerem'in ne Hande'nin ne de Bulut'un. Hiçbirimiz artık senin kendi başına verdiğin kararlardan etkilenmek istemiyoruz.

Cümlesini bitirdiğinde Arya birkaç saniye durup Ozan'a bakarak dikkatle konuşmaya başladı.

-Bak Ozan ne olduğunu bilip bilmeden konuşma ben suçluymuşum gibi gözüküyor olabilir farkındayım bazı şeyler için bende pişmanım ama Bulut'un sizin arkadaşınız olduğunu bilseydim değil elini tutmak yanına bile yaklaşmazdım.O yüzden tüm bunları size inat yapıyormuşum gibi hissetmenize de gerek yok.

Ozan sinirle nefes aldı ve cevapladı.

-Bak ya birde utanmadan cevap veriyorsun bak Arya Hanım ne halt edip gittiysen umurumda değil görüyor musun şu çocuğu ne hale geldi insan en azından çocuğu terk eder de gider. Ben gidiyorum der bir şey der . Senin gittiğin gün sana evlenme teklifi edecekti bu çocuk.

Dediğinde Arya'nın ağzı açık kalıyor. Birkaç saniye duruyor . Gözleri doluyor.Kendine gelmeye çalışıyor.Saçını arkaya atıyor yavaşça. Masadan çantasını alıyor.Bunladj öyle sakinlikle yapıyor ki hepimiz ne yaptığını anlamaya çalışıyoruz.Hepimize sırayla bakıyor.

-Ben üzgünüm keşke böyle olmasaydı hiçbir şey ama hayat siz plan yaparken o bütün planlarınızı alt üst ediyor.Özür dilerim bunları hiçbirinize yaşatmaya hakkım yoktu.

Kötü bir halde söylüyor bunları gözlerinde biraz önceki iddialı halinden eser olmuyor sonra da bana bakıyor.

-Özür dilerim Arden keşke hayatına hiç girmeseydim.

UNUTAMADIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin