Alyans

280 14 1
                                    

********************

Hatıralar hiç unutulmaz sanırız ama gözümüzün önünden bir bir gittiğini fark ettiğimizde elimizde yapacak pek de bir şey  kalmamıştır aslında.

Camın önünde dikilmiş sigaramı içip dışarıya bakarken caddenin  karşısındaki bir arabaya takılıyor gözüm. Siyah bir Range Rover içi gözükmüyor bu arabayı buralarda hiç görmediğimi  anımsıyorum aklıma gelen şeyle hemen ceketimi ve evin anahtarlarını alıp dışarı fırlıyorum.Sigaramı hızla yere fırlatıyorum .

Caddenin karşısına geçerken  Range Rover hızla gidiyor.Plakaya  baktığımda 34 ARY 132 olduğunu görmemle bu arabanın Arya'nın arabası olduğunu hatırlıyorum.Bu arabayı ilk gördüğümde anlamalıydım Arya nın  olduğunu resmen beynim onunla ilgili şeyleri silmeye başlamış ne bekliyorsun Kerem 4 sene geçti bir zahmet arabasını unut diyor iç sesim hak veriyorum ona.Sonra aklıma bir sürü şey doluşuyor.Burada ne işi vardı içindeki Arya mıydı.Bulut la mı  bulusacaktı.Beni gördüğü için mi gitti.Beynime birsürü  şey doluşurken kendimi kaldırıma bırakıyorum.

Artık gerçekten dayanamıyorum. Ağır geliyor artık burda hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. Ceketimin cebini kontrol ediyorum.Sigara bulunca hemen çıkarıp yakıyorum.Neyse ki ceketimde sigara ve çakmak bulunduruyorum.Bulutun odasının ışığı yanmıyor uyudu galiba şuan eve bile giresim yok burda sabaha kadar oturmak istiyorum.

Hızla eve giriyorum.

-Sonra anlatıyım Ozan

-Abi Cihan Kocaoğlu  olayına da sonra dedin anlatmadın

-Tamam Ozan görüşelim anlatırım hadi kapatalım artık uyu sen

-Iyi abicim hadi haber bekleyeceğim senden

Telefonu kapatmamla dolaba yöneliyorum bir şişe bira alıp odama geçiyorum eski alışkanlıklarıma tekrar baslamam gerçekten sinir bozucu sigara içki antidepresan hepsi birlikte ağır geliyor bedenime ruhuma iyi geliyorlar ama.Bana şuan lazım olanda bu.

Şişeyi bitirince duşa giriyorum.Duştan çıktığımda saatin 3.30 olduğunu görüyorum ne ara 3.30 oldu saat. Artık uyuyabilirim kendimi yatağıma bırakıyorum.Işte antidepresansız bir uyku sonunda.Gözlerimi telefon sesiyle açıyorum.Ekrana baktığımda sekreterim olduğunu görüyorum

-Kerem Bey

-Efendim Didem

-Bugün dergi için röportaj ve çekim vardı şirkete hala gelmediniz onun için haber vermek istedim

-Saat kaç ?

-11.00 Kerem bey

İçki beni fena uyutmus

-Tamam çekim kaçtaydı ?

-Saat 1.00 'de Kerem bey

-Peki ben  evden gececegim sende gel oraya başka iş var mi?

-Bugün için yok Kerem Bey sadece imzalanması gereken birkaç dosya

-Tamam dosyaları da al gel bugün şirkete ugramayacağım

-Peki Kerem Bey

Duşa girip hazırlanıyorum.Çekim olduğu için  özeniyorum kıyafetime.Lacivert ceketimi giyiyorum kravat takmamayı tercih ediyorum.Içime düz beyaz tişört altına lacivert keten pantolon giyiyorum.Beyaz spor ayakkabılarımı giyiyorum kolyemi ve saatimi takıyorum . Turuncu saçlarımı biraz düzeltiyorum orda tekrar yaparlar zaten.

UNUTAMADIĞIMWhere stories live. Discover now