Eşsiz Acı

450 15 1
                                    

**********************

Her şey çok güzel olacak sanarken tekrar ters yüz olması öyle hissetmesi...
Birden herşeyin öncesinden daha da zor olacağı hissi doğdu içine hiç istemesem de o hissi.

Kerem'in  Bulut'tan ayrılmasıyla göz göze geldiler.Kerem'in gülen yüzü birden tam tersi olmuştu.Şaşkınlığı da hiç olmadığı kadar vardı.Bulut'un sesiyle kendine geldi. Daha doğrusu en azından sesleri algılamaya başladı.  Kızın elini tuttu Bulut. Kocaman gülümseyerek , neşeyle o cümleyi söyledi. İşte sevgilim , işte hayatımda ki kız döküldü dudaklarından . Kerem'in tüm hayallerindeki , tüm kötü anların daha kötüsü önünde duruyordu , onu kurtaracak kimse de yoktu yanında . Kimse bu saçma anı geçiştirip kendisine birşey yok Kerem dercesine destek çıkmayacaktı. Arya'nın elini Bulut  tutuyordu. Güzelinin Kerem'in Derin'inin  elini. Ellerinde takılı kaldı gözleri. Nereye bakacağını , ne düşüneceğini  , ne diyeceğini bilemeden kaldı öyle .

"İşte Kerem sevgilim Arya  " dedi bu sefer daha sakin bir şekilde tanıştırmak istercesine .

Kerem yavaşça kafasını kaldırıp O'na baktı hızlı ve kısaca , zorla gülümser gibi yaptı.

" Kerem de sana bahsettiğim arkadaşlarımdan hayatım " dedi.

Arya zorlukla gülümsedi. Dışardan kendinden gayet emin duruyordu. Öyle emin bir gülümsemesi vardı ki , gülümseme de değil zoraki bir tebessümü vardı. Kendinden emin şekilde  elini uzattı.Kerem de uzattı zar zor elini.

"Memnun oldum " diyen ilk kişi Arya oldu.

"Bende " diye geçiştirdi Kerem.

Elini hızla çekti sonrada.
Konuştukları ilk şey de bu  olmayacaktı  hayallerindekinde , her şey öylesine farklıydı ki , sanki dünyası ters yüz olmuştu. Yeterince düzdü sanki normalde .

KEREM'DEN

Yüksek bir yerden atlamışta ölmemiş gibiyim.Her yanım sızlıyor ama hayattayım burdayım o da sevdiğim  kadın   beni terk edip giden kadın kısa düz saçlarıyla karşımda duruyor.O çok sevdiğim kıvırcık saçlarını kısa kestirmiş ve kıvırcıklığından hiçbir şey kalmamış. sanki başka biri gibi.4 sene önceki sevdiğim kadın yok gibi Derin değil gibi bu benim  evlilik teklif edeceğim kadın değil gibi , bana mahçup ama bir o kadar da soğuk bakıyor ya da bana öyle geliyor . Bu bakışını biliyorum ama galiba ,   bakışlarını hiç kaybetmemiş hala aynı ya da bana öyle geliyor . Zorla sahte gülümsememi konduruyorum dudaklarıma.

Arya Bulut'a bakıp konuşmaya başlıyor

"Babam araba yollamış Bulut gitmem gerekiyor  bekletmeyeyim."

"Yarın görüşürmüyüz hayatım ? "

" Babam bırakmaz Bulut ,  ailemi de özledim haberleşiriz."

"Tamam hayatım ararım ben seni Cihan amcaya selam söyle onu da görmeye gelirim."

"Tamam görüşürüz."

Sarıldılar sonra bana bakıp

"Tanıştığımıza  tekrar memnun oldum."

"Bende "

dediğimde yanımıza gelen görevli Zeynep'in bavullarını taşırken o da arkasından  gitti. Bulut'a gülümsedim zorda olsa .

"Hadi gidelim kardeşim."

Titreyen ellerimle bavulunu aldım çıkışa doğru yürürken özel arabasına binen Arya'yı gördüm. Hızlıca bize baktı ve hemen arabaya bindi. Sonra da arabası beklemeden  hızla hareket etti.

UNUTAMADIĞIMWhere stories live. Discover now