Final

231 7 4
                                    

O günden sonra bir birimizi daha yakından tanıdık. Bir birimize daha çok alıştık . Bir birimizi daha çok sevdik . Artık yalnız değildik . Çağan'ın Ecemi , Ecem'in de Çağanı vardı . Hayatımız yoluna girmişti artık eskisi gibi değildi .

Çağan : Merhaba canım

Ecem: Merhaba

Çağan : Ecem bu gün kardeşimin doğum günü ve ben ona doğum gününde artık intikamının alınmış olacağını söylemiştim. Onun mezarına gideceğim benimle gelmek istermisin ?

Ecem : Tabii ki gelmek istiyorum .

Çağan : Tamam alırım seni yarım saate

Ecem: Tamam görüşürüz

Çağan : Görüşürüz

Çağan gelmişti beni aldı ve birlikte yola koyulduk . Bir yerde arabayı durdurdu ve arabadan indi . Çiçek almıştı kardeşinin en sevdiyi çiçekleri . Arabaya bindi ve çiçekleri bana uzattı . Biraz daha gittikten sonra mezarlığa geldik . Mezarların arasıyla yürüyorduk . Uzaktan pembe bir mezar gördüm . Çağan'ın elini sıkıca tuttum , ne hissettiğini biliyordum . Bana baktı ve burukca gülümsedi . Gözleri dolmustu . Ben kendimi tutmaya çalıştım ona güç vermeliydim. Mezara doğru ilerledik. Yaklaştığımızda mezar taşının üzerinde Melek Taş ismini gördüm , o an kendimi tutamadım gözlerimden yaşlar akmaya başladı . Çağan da ağlıyordu . Elimden çiçekleri aldı ve kardeşinin mezarının üzerine bıraktı . Toprağını okşamaya başladı .

Canım kardeşim , küçük meleğim bak ben geldim . Geç kaldım biraz biliyorum ama geldim sonunda . Senin katiline cezasını çektirmeden gelemezdim senin yanına , mezarına dokunamazdım, çiçekler bırakmazdım. Bak en sevdiğin çiçeklerden aldım sana . Doğum günün kutlu olsun meleğim .  Beğendinmi?

Bunu söylediyi an başını aşağı eydi ve daha çok ağlamaya başladı.

Meleğim senin intikamını aldım sonunda . Seni benden alan adam şimdi cezasını çekiyor . Rahat uyuya bilirsin mezarında abicim . Bende iyiyim artık , eskisi gibi acı çekmiyorum . Daha iyiyim şimdi . Bak bu yanımdaki abla senin yengen . Oda yıllarca acı çekmiş benim gibi . Bende onu yanlış anlamıştım . Ama bundan sonra oda bende acı çekmeyeceğiz . Onuda kendimi de koruyacağım .

Onu dinliyordum ağlaya ağlaya kardeşiyle konuşuyordu benden bahsetmişti ona . Gerçekten Allah'a onu karşıma çıkardığı için binlerce kez şükr ediyorum . Onu çok seviyorum .

Tamam bu kadar ağlamak yeter abicim . Gitmeliyiz şimdi ama sen sakın merak etme bizi. Biliyorum annemle babamın yanına gittin . Çok mutlu ol orda çünkü ben de burda çok mutluyum .

Deyip elimi tuttu . Gülümsedim  ona . Ayağa kalktı gitmeye hazırlanıyordu .

Şimdi gidiyoruz abicim ama yine gelicez .

Giderken onu durdurdum. Bende onunla bir kaç şey konuşmak istiyorum dedim. Beni başıyla onayladı .

Melek canım benim belki senin şimdi burda uyumanda benim de suçum var ama senden gerçekten özür diliyorum . Abin beni affetti , sende affet ablacım. Abini merak  etme tamammı , artık ben gözkulak  olucam ona . Biliyormusun senin kadar olmasa da onu çok seviyorum oda beni seviyor. Merak etme senin yerini almadım abinin en çok sevdiği yine sensin , senden sonrada beni seviyor . Ona iyi bakacağım için rahat uyu güzelim .
Dedim ve ayağa kalkıp Çağan'ın yanına gittim . Yüzüme bakıyordu , öyle güzel bakıyordu ki .

Sen nasıl bir insansın böyle . Ben nasıl bir iyilik yaptım ki , sen karşıma çıktın . Hayatıma girdin.

Ellerini yüzüme koydu okşamaya başladı

Seni çok seviyorum Ecem çok seviyorum . Asla bırakma beni tamammı?

Sarıldım ona sımsıkı sarıldım . Asla bırakmam seni  . Seni seviyorum Çağan hem de çok seviyorum . Sen de beni bırakma sevdiğim  .

Asla bırakmam aşkım asla .

Bir birimize sarıldık hiç ayrılmamak üzere ,bugüne kadar çektiğimiz acılar yeterdi . Bugünden sonra mutlu olmalıydık ve öylede olacaktı .

Mutlu olacaktık ...

Bu nefretten doğan bir aşktı . Nefretten doğan bir aşk daha güçlü olur . Onları kimse ayıramaz . Bugüne kadar çektikleri acılar yeterdi , yalnızlıkları yeterdi , onlar artık mutlu olmayı hakk etmişlerdi . Ve mutlu olacaklardı ...



                                           *** S O N ***

Evett arkadaşlar bitti . Umarım beğenmişsinizdir ))) ❤

Nefretten Aşka - Texting Where stories live. Discover now