4

363 9 0
                                    

Korkmaya başlıyordum . Kimdi o , ona bir kötülük mü yapmıştım. WhatsApp ' a girdim ve aynı numaranın üzerine tıkladım .

Ecem: Bak gerçekten kim olduğunu bilmek istiyorum . Ne yaptım sana söyle artık .

Çevrimiçi olmasını bekledim . On dakika sonra çevrimiçi  olmuştu .

Anonim: Kim olduğumu bilmek istiyorsun ha .

Anonim: Tamam o zaman iyi dinle

Anonim: Adım Çağan .Dört yıl önce . Ben dört yıl önce arabayla çarptığın o küçük kızın abisiyim . Çarptığın sonra arkana bile bakmadan kaçtığın o kazada . Canını kaybeden o küçük kızın abisi . Sen onu benden aldın , benim ondan başka kimsem yoktu ve sen benim hayatta olan tek varlığımı elimden aldın . Nasıl onu orada öylesine tek başına bırakıp gide bildin . Hiç için sızlamadımı ? O minik bedeni kanlar içinde o yağmurun altında nasıl yalnız ölüme terk ede bildin söyle ha nasıl

Gözlerim sonuna kadar açılmışdı , mesajları buğulu görüyordum . Gözlerimden bir kaç damla akmaya başladı . Demek o kızın abisiydi . O yüzden bana öyle mesajlar yazmıştı, o yüzden benden nefret ediyordu . Göz yaşlarım daha da şiddetlenmeye başlamıştı . Sonra parmaklarımı güçlükle klavyenin üzerinde gezdirdim.

Ecem: B-ben çok özür dilerim . Ne söyleyeceğimi bilmiyorum . O kaza gerçekten bilerek olmamışdı . Çok yağmur yağıyordu ve yol gözükmüyordu . Bu da kaza yapmama neden olmuştu .

Göz yaşlarımı durduramıyordum. Sanki o kaza günündeki yağmur gibi yağıyordu .

Anonim: Sus konuşma . Sen onu orda öylece bırakıp kaçtın , arkana bile bakmadın . Neden onu hastaneye götürmedin . Belki ona yardım etseydin şimdi o benimle olacaktı . Melek olup göklere kalkmayacaktı. Küçücük bedeni şimdi toprağın altında üşümeyecekti. Neden yapmadın nedennnn .

Anonim: Çok kalpsizsin biliyormusun , vicdansızsın . Bütün yaşama gücümü elimden aldın sen , şimdi sadece onun intikamı için yaşıyorum .

Ecem: Ben çok üzgünüm . Ama yaptığım yanlışın bedelini ödedim ben iki yıl hapiste kaldım . Ben o kazadan sonra neler yaşadım  biliyormusun sen . Ne acılar çektim .

Anonim: Bu yaptığın şeyi değiştire bilirmi ?. Kardeşimi bana geri getire bilirmi .

Ecem: Biliyorum kardeşini kaybettin bunun için böylesin ama ben senin iyi bir insan olduğunu düşünüyorum . Sadece çok acı çekiyorsun . Ama inan bana bende acı çekiyorum .

Anonim: Sus artık yeter, acı çekiyormuş. Acı çekseydin kardeşimi kazadan sonra orda bırakıp gitmezdin , ben ne kadar acı çekiyorsam sen de acı çekeceksin .

Anonim çevrimdışı

Nefretten Aşka - Texting Where stories live. Discover now