6

294 9 1
                                    

Ecem: Bak Çağan ben gerçekten o kazadan sonra çok acı çektim , onu öylece orda bırakmak istemezdim  ama korktum , biliyorum Allah'ın cezasiyim , çok korktum onu öyle bırakmamalıydım , belki yardım etseydim her şey daha farklı ola bilirdi ama yapamadım Allah kahretsin ki yapamadım . Senden binlerce kez özür diliyorum lütfen affet beni

Görüldü ...

Çağandan ...

Kardeşimin dosyasını her seferinde tekrardan inceliyordum belki atladığım , gözümden kaçan bir şey olabilir miydi diye . Dört yıl boyunca  aynı dosyayı defalarca incelemistim.
Kızıda yakından takip ediyordum .

Bugün Ecemin biriyle buluştuğunu gördüm , bu avukat Keremdi, onu Ecemin yanında çoğu kez görmüştüm . Ecemi hapisten çıkaran da oydu .  Belki de onunda bu işte bir parmağı vardı.
Ecem onunla konuşurken ağlıyordu , Keremin mimiklerinde ise korku seziyordum . Qaliba Keremide takip etmeliyim diye düşündüm . Bir birinden ayrıldılar ve ben Keremin peşine düştüm . Izlediğimde bir polis bölmesine geldiğini gördüm ve bende gizlice içeri girdim . Yol kameralarının izlendiği  odaya girdi kapıyı açık bırakmıştı . Içeride bir şeyler yaptıktan sonra dışarıya çıktı qaliba aradığı şeyi bulamamıştı yüzünde  öyle bir ifade  vardı . Onun ardından  odaya ben girdim . Kameralara baktım ,kameraların birinde kazanın olduğu sokak vardı . Kardeşimin kazasının araşdırmasında kanıt olarak kamera kaydı kullanılmamıştı ya bunlar neydi . Eğer orda kamera varsa neden kullanılmadı bu kayıtlar , bunu arasdırmalıyım.

Bunun üzerine bir kaç araştırma yaptım . Polis merkezinde çalışan bir arkadaşımdan eski kamera kayıtlarını istedim , bana yardım edeceğini biliyordum . Kamera kayıtlarını en kısa zamanda bulup bana getirdi.

Onları aldım ve işe koyuldum . Dikkatlice izlemeliydim hiç bir ayrıntıyı atlamadan. Belleği aldım ve bilgisayarıma taktım ve kayıtları izlemeye başladım .

Bu anları bir daha görmek içimi acıtıyordu . Yağmur yağıyordu ve araba hızla gelib kardeşime çarptı , o an sol gözümden bir kaç damla yaş süzüldü . Ama ağlamamalıydım dikkatlice izlemeliydim . Araba çarptıktan sonra durdu , beş dakika öylece durdu , içinden kimse çıkmadı . Kaydı durdurdum , ama arabanın içinde iki kişi vardı . Ecem bundan bahsetmemişti , o yalnız olduğunu söylüyordu ama neden.

Bir kaç defa kaydı geri alıp tekrardan izledim , tekrar tekrar o anları gözümü kırpmadan izledim . Bir şey bulmalıydım , bir ipucu . Bi dakika bu nasıl olur . Kaydı hemen durdurdum , ama şoför koltuğunda kadın değil erkek vardı , yüzü tam seçilmiyordu ama o erkekti . Diğer koltuktaki ise kadındı . Ama bu nasıl olur demek ki , kardeşime çarpan Ecem değil başka biriymiş , ama öyleyse suçu neden Ecem üstlendi . Gözlerime inanamıyordum , demek ki , o kız bu kadar süredir boşuna hapiste yatmış , boşuna acı çekmiş , başkasının suçunu üstlenmişti . Ben bu kadar yıl boşuna ondan nefret etmişim , kardeşimi o öldürmemiş.

Ama neden böyle bir şey yaptı , neden başkası için katil damgası yedi bunu öyrenmeliyim .

Nefretten Aşka - Texting حيث تعيش القصص. اكتشف الآن