Proloog

65 11 0
                                    

Daar zat ik dan. Bij mijn beste vriendin, Nicky, thuis. Beerpong te spelen. Het was vrijdagavond en we gingen zo naar een fuif. Met een biertje in mijn ene hand probeerde ik voor de zoveelste keer het balletje in één van Nicky's beker te gooien, maar ik was nu eenmaal niet zo goed in dit spelletje. Ik zuchtte luid toen ik weer mistte en dronk het restje bier, dat nog in mijn beker zat, op.
"Hannah, ik denk dat we dit wat vaker moeten doen. Misschien word je er dan ooit wel goed in..." Ik glimlachte.
"Hmm, dat betwijfel ik sterk, Nicky, maar ik zeg geen nee tegen alcohol." De deurbel galmde door het huis wat wou zeggen dat ons vervoer, een vriendin van ons, er was. Snel streek ik mijn kleren glad en legde mijn haar goed.
"Hannah, ben je klaar?" vroeg Nicky terwijl ze haar schoenen aantrok en haar tas van de kapstok nam.
"Voor een feestje? Altijd!"
~
Mijn lichaam zakte zachtjes weg in het soepele leer van de autozetel. Toen Sam's gezicht verscheen vanachter de autozetel voor mij begroette ik haar kort.
"Hoi Sam!"
"Hey, meiden! Zin in een feestje?" Moest ze dat nog vragen?
"Tuurlijk, ik moet dringend school en examens van me af dansen en eventueel ook drinken", grinnikte ik.
"Oké, Hannah is er duidelijk klaar voor. Let's go dan maar!" Nicky knikte hevig op Sam's opmerking en klikte dan, net als ik haar gordel vast.

En zo reden we dus een wel heel gezellig avond tegemoet. Oh, ik ben Hannah trouwens. Ja, ik drink bier, maar neen, ik ben nog geen 16. Wel bijna, dus ik vind dat dat kan. Wat ik net vertelde, was het begin van een avond waarop ik dé jongen ontmoette die mijn wereld helemaal op zijn kop zette. Ben je er klaar voor?

Hey guys, een korte proloog voor mijn nieuwe boekje. Ik heb nog geen idee hoe lang dit gaat worden. Het kan even goed een kort boek worden, maar we gaan het zien. Hopelijk hebben jullie ervan genoten en dan zie ik jullie bij hoofdstuk 1. Vergeet niet te stemmen door op het sterretje te drukken, dankjewelll ❤️

Mister PhotographerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu