Bölüm-11

5.8K 351 50
                                    

Üşüyorum
______________________________________

Bölüm şarkısı; Sancak-Üşüyorum Aldırma

N:Bugün hiç tutkulu değilsin!

Tahir duyduğu ve gördüğü şeyler karşısında kafasından aşağı kaynar sular döküldü.Gözlerinden bi kaç damla yaş döküldü ve yine aşık olduğu için kendine küfür etti.

Lise sonda bir aşkı vardı. Adı Hayat. Hayat'a değer verdiği kadar ailesine vermiyordu o değeri. Ailesi defalarca karşı çıkmıştı ilişkilerine. Tahir bu yine de vazgeçmemişti sevdasından. Beraber ev bile tutmuşlardı. Ama asla  öpüşmekden ileri görmemişlerdi. Şaftı çünkü onların aşkı. Yada Tahir saf  olduğunu düşünüyordu aşklarının.Tanışma yıl dönümünde iş bahanesiyle şehir dışına çıkacağını söylemişti. Bir kaç yalan tripden sonra ayrılmıştı oradan.Oysaki Hayat için sürpriz hazırlamıştı.Evlenme teklifi edecekti savdasına. İlk defa böyle bir duygu tadıyordu Tahir.Kalbi kapalıydı gelen her aşka. Peşinden koşan çoktu ama yüz veren yoktu. Tektaşıyıla gidiyordu aşk yuvasına, ya da sadece onun aşkıyla yasayan yuvaya.Apartmanın kapısından girerken aşkın yüzüne yansıttığı sırıtmayı silemiyordu hala yüzünden. Kapılarına gelmeden anahtarını çıkardı. Normalde anahtarla girmezdi eve. Aşkının, sevdasının yüzünü görerek girmek isterdi evine.Anahtarı yerine oturup çevirdi ve açtı kapıyı. Ama keşke açmaz olaydı da duymayaydı daha dokunmaya kıyamadığı aşkının inlemelerini. İçeri doğru yürüdükçe daha da şiddetleniyordu. Odaya girdiğinde ise en yakın arkadaşı, kardeşi bildiği, canıyla bir tuttuğu arkadaşı Hayat'ıyla birlikte oluyordu.Hiçbir şey diyemedi sadece onların bu rezil hallerine bakıp alkış tuttu ve rezil durumlarını yüzüne vurdu.Hayat Tahir'in HAYATINI elinden almıştı. Şimdi ise Nefes Tahir'i NEFESSİZ bırakıyordu. Tahir'in de hikayesi böyleydi. O günden sonra kalbini kapatmıştı, Ta ki Nefesi görene kadar.

Korayı Nefesin üzerinden kaldırıp bi  güzel dövdü. Koray ise aldığı bir öpücük karşılığında yediği dayağa katlanıyordu. Salak. Son olarak Korayı bi kaç merdiven yüksekliğinden aşağı ittirdikten sonra tekrar yukarı Nefes'in yanına çıktı. Hala sarhoştu Nefes. Tahir Nefesi soyup soğuk su dolu olan küvetin içine oturttu.

N:Tahir. Üşüyorum!

T:Ne yapabilirim ben!

N:Yanıma gel! Ben gelmiştim ya hani. Yine senin göğsünde ısınayım. Yine beni sarıp sarmala! Sarhoş olabilirim ama en güzel anılarımızı unutacak değilim.

Tahir gözünden akan bir damla yaşa engel olamadı. Soğuktan dudakları mosmor olan Nefes'e baktı. Ona çok kızgındı kırgındı.Ama onu hala seviyordu.Hemen soyunup Nefes'in yanına oturdu. Nefes Tahir'i yanında hissedince hemen Tahir'e sarıldı. Tahir bu durum karşısında sadece sessiz sessiz ağlıyordu.

-------------------------

Tahir ne kadar Nefes sarhoşken onunla birlikte olmak istemesede  bir birliktelik yaşadıktan sonra sabahı sabah etmişti Tahir.Birlikteliklerinde bile ağlamıştı. Hayat'tan sonra ilk defa birisine delicesine aşık olmuştu ve onunda Tahir'i aldattığını düşünüyordu. Sabah kalktığında Nefes hala uyuyordu.Tahir ellerini biraz Nefesin saçlarında gezdirdi ve yüzünün her bir zerresini ezberledi.Nefes hafif hafif kıpırdanmaya başlayınca Tahir de elini çekti ve küçük bir çocuk gibi arkasını dönüp yattı. Nefes gözlerini baş ağrısıyla açtı. Dengesini düzene soktuktan sonra Tahir'in arkasından sarıldı ve onu dürtelemeye başladı.
Tahir ani bi şekilde arkasını döndü ve Nefesle dudakları çarpıştı.

T:Ne var Nefes!

N:Neden bana soğuksun?

T:Bi düşün bakalım acaba neden?!

N:Ya Tahir anlamıyor musun?! Sen sandım diyorum.

T:Aynı olayı benim yaşadığımda sende bana inanmamıştın hatırlatırım.

N:Tamam bana inanma ama yine de boşanmayalım. Ben sana boşamalım dememiştim.

T:Nefes uzatma bu konuyu gece konuştuk!

N:Evet gece konuştuk. Ve konuşma tarzımız acayip ateşliydi.

T:Ne alaka şimdi?!

N:Çok alaka Tahir!

T:Nefes uzatma boşanmak istiyorum!

N:Peki boşanalım! Ama sonra pişman olacaksın KALELİ!

T:Ben bu ana kadar sadece aşık olmaktan pişman oldum!

N:Ne yani bana aşık olduğun için mi pişman oldun?

T:Sana aşık olduğum için asla pişman olmadım. Beni sevebileceğini düşündüğüm için pişman oldum.

N:Ben seni zaten seviyorum!

T:Sevseydin o adamla, neyse Nefes konuşmayalım şu mevzuları.

2 hafta sonra;

Bu 2 hafta boyunca aynı evde kalmışlardı,bi çok kez birlikte olmuşlardı ama Tahir kararından hic vazgeçmemişti. Boşanacaklardı. Şu anda yatak odalarındaydılar ve kıyafetlerini topluyorlardı.İkiside odalarına bakıp sırıtıyorlardı. Gözlerinden yatak odasında yaşadıkları anıların hepsi birer birer film şeridi gibi geçiyordu. Nefes dolaba yaklaştı ve son kalan parçalarını toplayıp kapağını kapattı dolabın. Dolabı kapağını kapatmasıyla dolabın yüzünde yapıştırılı olan küçük şeyi görmesi bir oldu.Tahire dönüp seslendi.

N:Tahir?

T:Ne var?

N:Bu ne?

dedi parmak ucuyla gösterirken Tahir bi anlık dönüp;

T:Ha kamera o.




BEN GELDİM BALLARIM. SİZİ ÇOK ÖZLEDİM .ÇOOOK UZUN YAZI YAXMA İSTERDİM AMA YAZAMAYRUM. SEVİLİYORSUNUZ. YORUMLARINIZI UNUTMAYIN.

SINIR: 200 VOTE

BU ARADA İNTERNETİM AZ O YÜZDEN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYIMLARIM BİLEMİYORUM.

😘😘😘

YARAMIZDA KALSINWhere stories live. Discover now