Bölüm-6

7.2K 313 28
                                    

AYRILACAĞIZ
_______________________________________

Tahir bi anda Nefesin dudaklarına yapıştı. Nefes de ona karşılık veriyordu. Ne kadar birbirlerinden nefret etseler de bi o kadar seviyorlardı ama kabullenemiyorlardı.
Tahir Nefesle öpüşürken onu aniden kucağına aldı ve merdivenleri yavaş yavaş çıktılar. Odalarına gelip kapıyı açtıklarında gördükleri karşısında dona kaldılar.

Karşılarında Nazar ve Berrağı onlarla birlikte sarılıp uyumuş olan yangazları gördüler. Nazar ve Berrak Nefesin İstanbuldaki kankalarıydı. En yakın arkadaş işte. Nefes onları görünce bi sevinç çığlığı attı. Nefesin çığlığı ile hepsi birden yatakta sıçramışlardı. Nefes gidip onların üzerine atladı onlarada acıdan bağırdılar.Tahirin anlamadığını şey ise "neden benim yatağımın üstünde yatıyorlar ve neden Fatih Berrağa Muratsa Nazara sarılmıştı? "

T:Lan! Evime kız attınız pezevenkler?

M:Töbe abi ya. Nefesin kankaları onlar.

F:Hee Nefes yengeme sürprizimiz.

N:Lan gelin buraya öpecem sizi gelin lan!

T:Lan ne öpmesi? hayır gitmeyin sende öpmiycen.

Nazar:Eniştemizde ne kıskanç çıktı

B:Nefes sana da ayrı kırgınız.

N:Biliyorum ya çağıramadım sizi. Herşey çok cabuk gelişti biliyorsunuz zaten zorla evlendik biz eninde sonunda ayrılıcaz sevdiğim adamla evlendiğim zaman tabi ki de çağırıcam sizi .

Nefes bu cümlelerin üstüne bastıra bastıra söylemişti. Tahir bunlari duyunca zaten sinirlenmişti. Aniden odayı terk etti en son ise dış kapının çarpılma sesi duyulmuştu. Nefes ise artık kendini taşımayacak duruma gelmişti ve yere yığılıp ağlamaya başladı. Ağlamasının sebebi Tahirde aynı şeyleri söylüyordur ama Nefes evi terk etmiyordu. Bi diğer sebebi ise Tahirin kalbini kırdığını düşünmesiydi. Saatler geçti hep beraber aşağıda oturuyorlardı ama Tahir yoktu. Kimse nerde olduğunu bilmiyordu. Yada yangazlar biliyordu ama Nefese söylemiyordu. Çünkü Tahir yine Cerenin yanına gitmişti. Sahi sevişirken zevk aldığı biri varken neden hala Cerene gidiyordu? Bunu Tahirde bilmiyordu.
Tahir şuan neredeydi yine içmişti. Cerenin evindeydi. Nefes son kez yangazlara sordu onlarda artık sıkılmıştı abisini kollamaktan ve söylediler nereye gittiğini. Nefes hemen arabasına atlayıp Cerenin evinin yolunu tuttu. Ev ormanın biraz içinde kulübe gibiydi. Nefes kapıyı tıklattı. Kapıyı açan Tahirdi. Üzeri çıplaktı altında sadece boxerı vardı ayakta zor duruyordu. Nefes gözyaşlarına engel olamıyordu artık hıçkıra hıçkıra ağlıyordu.

T:N-Nefes?

N:İnanıyorum sana demek ki herkes kendi yoluna derken bunu mu kast etmiştin. Ne yani bu orospuyla sevişmeye geldin. Acaba kaç kişinin altına yatıp da senin yanına geldi. Tabi senin miğden benim gibi sadece kocasıyla birlikte olanları kaldırmaz dimi Tahir KALELİ

T:Nefes kes sesini!

N:Neden Tahir orospuna laf söylediğim için mi kızdın?
Aa patron orospu değil o değil mi aşkın?sevgilin? seviştiğin? hangisi Tahir , bu kadın senin için hangisi?

Nefes hem ağlıyor hem de bağıra bağıra konuşuyordu. Tahir zaten kendinde değildi. Nefesin daha fazla ağlamasına dayanamayıp dudaklarına yapıştı. Nefesse gözleri açık ve hala gözelerinden yaşlar süzülüyordu. Aniden Tabirin dudaklarından ayrılıp okkalı bi tokat yapıştırdı.

N:Ben senin istediğin zaman zevk için kullanacağın bi orospu değilim bunu aklına sok. Daha diğer kadının yatağı soğumadı.

T:Nefes yeter artık canımı yakıyorsun sus artık sus!

N:Şu haline bi bak neden içtin?

T:Çünkü sevdiğim kadın bana evliliğimizin sahte olduğunu ve ayrılacağımızı söyledi. Sen şimdi sevdiğin varsa neden bu kadınla sevişiyorsun o zaman dersin be söyleyeyim çünkü bu kadını sevdiğim kadın sandım ama o bana sevdiğim kadın kadar zevk vermiyor...

EVET BEBİKLERİM BU BÖLÜM BİRAZ KISA OLDU AMA OLSUN DAHA DİĞER HİKAYEYE DE BÖLÜM ATCAM ÖPÜLDÜNÜZ😘😘😘

SINIR: 80 VOTE

YARAMIZDA KALSINWhere stories live. Discover now