Burak Sıtar

622 79 12
                                    


Selamlar sevgiler, size kendimi tanıtmakla başlamak istiyorum. Ben, Burak Sıtar. Monteyn'nin hayali karakterlerinden biriyim. Hayali karakter deyince tırışka biriymişim gibi algılanıyor ama sizden farkım yok. Elim, kolum anatomik olarak bütün vücudum var. Kalbim atıyor, hatta birilerinden hoşlanıyor. Aşık oluyorum. Geçimimi sağlamak için para bile kazanıyorum. Diğer hayali karakterlerin beni kabul etmesi için, sevmediğim ama seviyormuş gibi yapmaktan gerçekten sevmeye başladığım şarkıları dinliyor, kitapları okuyor, filmleri izliyorum. Aslında hayatımda hiç bi' bokuma yaramayacak eşyalara, insanlara sahip olmaya çalışıyorum. İhtiyacım olmayan şeyleri ihtiyacım haline getirip sonra onu elde edemeyince hayatımı devam ettiremeyecek kıvama geliyorum. Ağlıyorum, sızlıyorum. Bu durumdan şikayet ediyorum. Bi' çok şeye bağımlı olduğumun farkında değilim. "İstesem bir hafta sosyal medyadan uzaklaşabilirim ama istemiyorum." Diyerek bağımlılığımı özgür irademmiş gibi gösterebiliyorum. 

Yalnız kalmak en büyük korkularımdan biri. Kendimle vakit geçirmekten çok mu korkuyorum emin değilim. Kendimi sevmediğim veya yetersiz hissettiğim için mi başkalarına ihtiyacım var? Kendini sevmeyen biri, başkasını nasıl sevebilir? Eee kendimi sevmediğim için başkalarına ihtiyaç duyuyorsam, yine kendimi sevmediğim için başkalarını da sevemem anlamına geliyor bu. Ne yani sevmediğim insanları mı hayatıma sokuyorum? 

Üff be kardeşim kafamda milyon soru oluştu. Monteyn gözünü seveyim sal beni. Tolstoy kesildin başımıza. Hem sen ismimi Burak Sıtar koyunca dedim bu lavuk beni kesin kokain bağımlısı süper bi' rockstar gibi yazar diye düşünüp sevinmiştim. Düştüğümüz şu duruma bak. Gerçeklerden kaçmak için bu kadar alaycı olduğumu falan söyleceksin. Evet öyleyim, gerçekler peşimi bırakıncaya kadar sanal bir dünyada hayali karakter olarak alaycı takılacağım. Bak o konuda haklısın ölüm en büyük gerçek. Onunla da alay edebilirim ama o gelene kadar. Gerçekler önüme dikilene kadar dalga geçebilirim lakin dediğin gibi gerçekler önüme dikilince çok bi' kaçış noktası yok. Şu an insanın kendisiyle baş başa kalabildiği nadir yerlerdenden birindeyim ve sayende içine sıçıyorum ortamın. Evet tuvaletteyim. Diyeceklerimi hep unuttum saygıdeğer bunu okuyan arkadaşlar. Anladığınız üzere sizden pek bi' farkım yok. Aranızdan herhangi biriyim. Sizden biri olduğumun en büyük kanıtı da bu oldu sanıyorum. Daha anlatacaklarımı anlatamadan sizden birisi olduğumu göstermek için bir sürü dil döktüm. Umarım aranızdan biri gibi görmüşsünüzdür beni. Sizlerin düşünceleri benim için çok önemli. Size daha anlatacak çok şeyim var. Şimdilik gidiyorum. Kendinize iyi bakın. 

Burak Sıtar, duştan çıkarken sırta yapışan duş perdesi gibi sundu.  

np - Bazzi - Myself

np - Kadebostany - Early Morning Dreams (Kled Mone Remix)

İyi Denemeydi Dostum.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin