Sürreal Şaka Evreni - 02-

442 57 17
                                    

"Monteyn Üstad yapılan araştırmaya bak...  Kadınlar üstünde yapılan bir araştırmada. Bir kadın bütün gece eve gelmememiş ve kocası, eve geldiğinde nerede olduğunu sormuş. Kadın bir arkadaşında kaldığını söylemiş. Erkek buna inanmayıp kadının en samimi olduğu 10 kadın arkadaşını aramış ve kendilerinde olup olmadığı sormuş.Kadınların hiç biri kendinde olduğunu onaylamamış."

"Erkekler üzerinde yapılan bir araştırmada ise, bir erkek eve bütün gece gelmemiş. Ertesi sabah karısı nerede olduğunu sormuş ve erkek, arkadaşında kaldığını söylemiş. Kadın inanmamış ve erkeğin en samimi 10 arkadaşını aramış. Erkeklerden beşi, kadının kocasının kendisinde kaldığını onaylamış. Diğer beşi ise kadının kocasının hala kendisinde olduğunu iddia etmiş." 

"Olm salladığın belli olmasın diye, Paraguaylı Bilim İnsanlarının Fikirtepe Meydan Üniversitesinde yaptığı araştırmada falan de. Ardından küsuratlı sayılar ekle harbiden araştırma yapılmış hissiyatı uyandırsın. 40 yıllık fıkrayı bilimsel araştırma gibi aktarmaya utanmıyor musun?" 

"Utanmıyorum." 

"Bir şeyi gereğinden fazla detaylarıyla anlatırsan yalan söylediğin anlaşılmaz."

"Tamam abi bundan sonra dikkat edeceğim bu mevzuya. Geçen gün belgesel izledim efsaneydi. Neyşınıl Çorakrafik'in Horoz Belgeseli, 2 horozun %64.63'ü mutfağa giriyor ve ne var ne yok karıştırırlarken bir yemek kitabı horozlardan birinin gözüne çarpıyor, kitabın üzerinde "Yumurta Yapmanın 94 Yolu" yazıyor. Yanındaki horozu dürtüyor ve diyo ki; "Oğlum baksana lan seks kitabı bulduk." 

"Nesin lan sen Fıkralarla Türkiye arşivi mi?

"Bir tankta 2 balık oturuyor biri diğerine ne demiş olabilir sence?"

"Bu tankın nasıl sürüleceğini biliyor musun? diye sormuş olabilir."

"Ooo şakaya bak bi de bana Fıkralarla Türkiye arşivi diyen adama bak Anadolunun British Humorcusu çıktı."

"Eee cazlama hemen, ne demiş söyle?"

""Nefes alamıyorum." Demiş hehehehehe"

"Sen var ya, hıyar olsan cacığa doğranmazsın, bilim kurgu filmlerinde makyajsız oynarsın. Kamyon arkası yazısı olsan arkadaki taksiyi şarampole yuvarlarsın şerefsizim. Hatta senin doğum günün evrensel yas günü ilan edilmeli. Baban insanlık tarihinde büyük bir yara açmış. Televizyona çıksan, 12 den sonra yayınlatabilirler seni. X-Rayden çıplak geçsen yine öter. Çim olsan biçilmezsin, at olsan binilmezsin, sahi lan sen Çernobilin hangi mahallesindensin?"

"Ne bu Monteyn Üstad tekerleme mi? Yine sinirlendin böyle?"

"Valla birden bi' şey oldum. Şakaların beni aşırı gerdi."

"Mesela Abi bir sürü hakaret ettin bana. Geçen birine "Şişman" dedim ben. "Niye hakaret ediyorsun" falan diye beni mahkemeye verdi. Anlamadığım şey herif şişmandı. Şişman olduğu için şişman dedim. Sen karaktersizsen benim sana karaktersiz demem hakaret sayılmamalı."

"O zaman senin dediğine göre cücelerin hepsi bir şey anlatmaya başlarken "Ben küçükken..." diye başlamalı."

"Monteyn Abi benim dediğimle ne ilgisi var bunun ahahaha ama şakayı sevdim. Ehehehe düşünsene cüce "ben küçükken çok iyi top oynardım." diyor. Sen de "Yani hala iyi top oynuyorsun." diyosun heheheh."

"Sırf şu şakalar için cehennemde yanacaksın biliyorsun değil mi?

"Şakalar benim fikirlerimi yansıtmaz. Sadece komik buluyorum ve onu kurguluyorum. Gerçek olmadığı ortada. Abi hatta geçen sen söylemiştin bunları bana."

"Güzeeel dersine çalışmışsın. Ama tamam artık gitmem lazım, Sürreal Şaka Evreninde fazla takılınca bi' zaman sonra midem bulanmaya başlıyor. Son şakalarını yap kalkıcam L koltuktan birazdan."

"Abi kız arkadaşım hamile kaldıktan sonra her şeyim değişti, dünya görüşüm, adresim, telefon numaram, mail adresim. Her şeyim :d"

"Tamam komikmiş. Hadi kaçtım ben, portal kapanır birazdan. Görüşmek üzere."

"Seviyorum seni abi. Hoşçakal." 


Monteyn düz sundu.



     

İyi Denemeydi Dostum.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin