Megint egy kis Seventeen

66 6 1
                                    

Sziaszok!😁 Nem tudom hogy ki tudja és ki nem így gondoltam érdekes lehet ha csinálok ennek egy külön részt!😁
Tehát ugyebár a Nu'est nevezetű banda "Face" című számában több Seventeen-est is fel lehet fedezni. És mivel sokat én sem vettem azonnal észre így gondoltam érdekes lehet!

Szerepel benne:
-Woozi
-S.Coups
-Hosi
-Mingyu
-WonWoo

Én először csak Woozi-ról tudtam és késöbb vettem észre hogy a többikek is benne vannak.
Egyépként a szám maga elég jó, sokat hallgatom. Bár még mellette sokat hallgatom a "Nu'est W - Dejavu" számot, mellesleg azért Nu'est W mert a "W" az angol "Wait" szót takara. Mivel az egyik tag jeleneg a Wanna one-ban van ami sajnálatos módon fel fog oszlani idén ha jól emlékszem december végén.😞 És akkor már csak megint simán Nu'est lesz a nevük. Mert akkor már semkire nem várnak.(wáo micsoda logika😂)
De a lényeg hogy én ezt a bandát is csak ajánlani tudom nektek. Ha Caratok vagyok akkor meg főleg. Ugyan is aki nem tudná egy cégnél vannak.

Kicsit má: Sajnálom hogy nem naponta rakok fel ide részt de ez nem fél perces munka, mivel meg kell fogalmazni stb... illetve kezdek kifogyni az ötletekből. Mostanába nem nagyon hallok a tagok felől semmit, így nem tudok írni róluk. Ezért ugye már olvashattatok egy részt ami Dino-ról szólt. Remélem nem gond ha néha ilyen rész is lesz. Csak ugye itt arról szeretnék írni ami kicsit "kiakaszt" vagy nem is tudom hogy mondjam. De remélem értitek!😅 Illetve nem sokára suli😞 tehát valószínüleg emiatt is ritkábban lesznek részek. De igyekszem. Csak nem tudom hogy mi az amiről még írnom kéne. Szóval ötleteket is elfogadok!😅

Minden ami 2ne1Where stories live. Discover now