CL és a +kilók

90 14 1
                                    

Sziasztok, a cím nem sértés. Csak én úgy láttam hogy CL felszedett pár kilót és rengeteg videót láttam erről ami inkább vehető bántásnak. De csak hogy ti is lássátok miről beszélek.

 De csak hogy ti is lássátok miről beszélek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Szerintem azért látszik hogy kicsit pufibb most

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Szerintem azért látszik hogy kicsit pufibb most. Ami szerintem nem gond. Ez is bizonyítja hogy a külső nem számít. Nem kell neki fogyókúra ahoz hogy szeressék! Egy kissebb gelesleg nem gond, sőt komolyabb betegségek esetén előny is (persze soha nem kívánok ilyen betegséget CL-nek!) Nem a külső számít, én úgy gondolom CL pont ezért húzódik Ameika fele, mert ott nincsnek olyan kikötések mint kpop-ban. Járhat bárkivel bármikor, nem kötelező a fogyókúra (valószínüleg egy koreai cég azonnal fogyókúrára fogta volna, miután kicsit pufibb lett), stb. Mondjuk ki, kicsit szabadabbak az amerikai sztárok mint a koreai idol-ok.Számomra így is példa értékű. De azt azért remélem sokatok tudja (aki nem az most megtudja😅) hogy mikor amerikai előadó lett plasztikáztatta a..kebelit😅(sosem hittem hogy valaha ezt le fogom leírni) De szerintem azért látható a külömbség minden téren.
CL álma mindíg is az volt hogy amerikai rapper legyen, és ez most be is teljesedik. Ennek én nagyon örülök hogy sikerült elérni amit szeretett volna. Az ameikai karierjéhez pedíg további sok siker kívánok!
Csak gondoltam leírom róla a véleményem!🙂
További szép napot!😅

Minden ami 2ne1Where stories live. Discover now