A legfurább álmom valaha

31 2 0
                                    

Le szeretném írni a tegnap esti álmom mert olyan egetrengetően hülyeség volt, hogy... Ezt meg kell osztanom az internet világában.

Karácsonyi vásárban voltam, valami színház előtt. Épp gyümölcsös kakaót (???) akartam venni, mikor megjelent az egyik osztálytársam, aki youtubeos, hogy segítsek neki egy videójában. Én mondtam, hogy nem de így is elhúzott. Behúzott a színházba, ami nem is színház volt hanem egy hotel. Bementük a hotelbe ott is egy szobába. Elmondta, hogy Logan Paullal csinál videót, a szobában pedig ott termedt Logan Paul! A videóhoz pedig hajnali 3-kor, azaz most, fogják felhíni a FNaF-ból az animatronicokat. Mondtam, hogy nincs hajnali 3, ekkor az lett. Felhívták, én meg vettem kamerával. Egyszer csak ott termedtek az animatronicok. Csak nyugodtan ültek az ajtóban. Logan Paul megpiszkálta őket egy bottal, erre feléledtek és elkezdtek kergetni minket. Az egész hotelban végigkergettek minket, de nekem volt időm kürtőskalácsot venni. Azt megettem, míg a fiú becsukták üldözőinket a szekrénybe.
Ekkor megjelent az egyik barátosném, és elkezdett velem kiabálni, hogy mit szarozok itt, lekéssük a koncertet. "Milyen koncertet?" kérdeztem. A hotel melett a Queen koncertezett, Freddie Mercuryval (!!!). Na, elkeztünk futni, hogy jó helyünk legyen, de a színpad előtt már hatalmas tömeg volt. A színpad meg a vízen volt, a tengeren(!!!), mert a hotel melett tenger volt. Pánikba estem, mert lemaradunk életünk koncertjéről, és mert hatalmas sor állt a kakaósnál. Erre barátnőm megnyugtatott, hogy a repülő hajót(!!!) még elérjük. A színpad felett egy hajó volt, láncokra erősítve. Felmentünk oda. Onnan néztük a koncertet. Mikor vége lett én elmentem a kakaóshoz, de ekkor a többi barátnőm elkapott, hogy mennyek a hotelba, mert csak angolul lehet mojitot venni. Kértem nekik, majd indultam kakaót venni. Volt még valami Logan Paullal és az animatronicokkal de arra már nem emlékszem. A kakaósnál pont nem állt senki, de a koncertes barátnőm, a youtubeos osztálytárs (nem akarok neveket mondani, de szerintem egyikük magára ismer) és 4 fiú az osztályból elrángatott, mert menni kell vizicsúzdázni. Hajnali 3-kor. Esőben. Én mindenképp kakaót akartam venni, de elrángattak. A hotel mögött volt egy hatalmas vizicsúzda. Először a fiúk mentek. Majd én és a barátnőm. Valami elképesztő csúzda volt, tele kanyarral, lejtővel, meg minden szir-szarral. Mikor befejeztük én otthagytam őket, mert már meg akartam venni az a hülye kakaót. Ekkor felébredtem.

Lefekvés előtt nem fogyasztottam semmi alkoholt vagy tudatmódosító szert. Álmomban nem sikerült kakaót vennem, de reggel csináltam magamnak. Szóval Happy End.

Én vs ÉletWhere stories live. Discover now