|Kapitel 47 - Alt jeg har er her|

465 16 1
                                    


I'm way too good at goodbyes

* Jasons synsvinkel *

Det er onsdag i dag, rektor har givet mig fritimer hele onsdag og torsdag for at øve mig, da hele fredag skal bruges til sangkonkurrencen så jeg får ikke tid der til at øve mig, jeg har lært sangen, så nu er jeg egentlig bare gået i gang med at skrive min tale, men jeg har ingen ide om hvordan jeg skal skrive i den.

Efter nogle flere timer, er jeg på vej hjem, jeg er så småt begyndt på talen, men den er langt fra færdig, så jeg skal da i hvert fald arbejde videre på den i morgen.

Jeg går direkte hjem, og det der møder mig, er som hver eneste anden dag et kæmpe tomt hus, der ikke føles som hjem. Jeg har endelig fået taget mig sammen til at rydde op i min fars ting, han har skrevet nummeret til sin konto, så jeg kan overføre alle hans penge til mig selv.

Til at starte med overvejede jeg at sælge huset, men det er ikke nødvendigt da jeg sagtens kan betale for det, og jeg overtager snart hans firma officielt, og huset ligger rimelig tæt på hans firma, så jeg skal ikke så langt, og alt i alt, kan jeg ikke få mig selv til at sælge det, alle minder gode som dårlige har jeg i det hus, alt der minder mig og min far og mor er i det her hus, det er som om deres sjæle stadig er her, og det er her jeg føler mig tættest på dem selvom de er døde.

Alt jeg har er her, alt jeg har er det her hus, i hvert fald alt jeg har tilbage af mine forældre.

˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚

Så jahhh, jeg skal have en ven boende hele ugen, det ret akavet lol.

Fortsat god dag!❤️

One day I'll be good enough - Dansk *AFSLUTTET*Where stories live. Discover now