|Kapitel 2 - ny elev|

881 23 1
                                    


I feel like I'm drowning slowly.. </3

* Jasons synsvinkel *

Det er officielt mandag, hvilket vil sige at jeg er i skole, som jeg helst ville slippe for hvis jeg kunne. Men man har desværre skolepligt, hvilket er noget l0rt efter min mening.
Hele min dag i går, havde jeg brugt på at slappe af med netflix, fordi ja why not?

Jeg var på vej ind i kantinen lige nu, og jeg havde allerede fået at vide mindst 200 gange at der var startet en ny elev, jeg havde håbet lidt på en pige, men det er desværre en dreng der er startet, hvilket vel er okay. Jeg har besluttet mig at tage en lille snak med ham, vurderer ham lidt, prøve at se om jeg kan regne ham ud.

Jeg gik ind af kantine døren, og begyndte med det samme at kigge efter den nye elev, som vidst hed Alexander or some shit, I don't really care. Jeg fandt ham sidde lidt ude i siden, ved et bord sammen med Elena, endnu en af dem jeg har været i seng med. Jeg gik hen i mod ham, han havde en hvid langærmet trøje, og nogle ripped jeans på.

"Er du den nye?" Spurgte jeg ham.
Han kiggede lidt rundt inden han svarede "Hmm, lad mig tjekke, så vidt jeg ved ja. Hvem er du?" Spurgte han, holdte en lille pause inden han fortsatte

"Vent lad mig gætte, kongen?"
han lavede gåseøjne med hans hænder mens han sagde kongen. Jeg fnyste fornærmet. 

"Jeg vil vædde med du ikke er andet end et usikkert barn, der ikke får nok opmærksomhed derhjemme" sagde han. Han havde dæmpet stemmen så han hviskede, det var kun mig og ham der kunne høre hvad han sagde.

"Lad mig gætte død søster? Nej vent, daddy issues? lad mig gætte igen, din far slår dig, han er din mor utro?" hviskede han hånligt, jeg kunne mærke min kæbe havde spændt sig.

Min stemme var så kold at den næsten dryppede af is, da jeg svarede ham. "Der kan man bare se, du ved rigtig meget om det, kan det muligvis være fordi du har det samme problem?" Jeg hviskede det hånligt til ham, ligesom han havde gjort til mig. Inden han overhovedet havde reageret vidste jeg at jeg havde ret.
Jeg gav ham et klap på skulderen inden jeg sagde

"Jeg tror vi to, kommer til at se en hel del til hinanden" Og så gik jeg.

˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚

Helt ærligt er et her det mest lortede kapitel i verdenshistorien.
Men ja, byeeee.

Fortsat god torsdaaaagg😂❤️

One day I'll be good enough - Dansk *AFSLUTTET*Kde žijí příběhy. Začni objevovat