|Kapitel 18 - Fest del 3|

510 12 0
                                    


What do I even live for?

* Jasons synsvinkel *

Shit..
Alexander..
Jeg vil virkelig ikke have han ser mig sådan her, mine knoer er fyldt med blod, og hvis jeg skal være ærlig, ved jeg ikke om det er mit, eller ham den andens. Jeg gemmer mine hænder bag min ryg. "Yeah?" Svarer jeg, jeg prøver at undgå at min stemme ryster.
Jeg har banket en.. jeg er ligesom ham, jeg er ligesom min far. Min kæbe spændes, ved tanken om min far.
"Jamie, er du okay?" Spørg Alexander, jeg nikker bare. Jeg er sikker på min stemme knækker, hvis jeg prøver at tale.
Han kigger direkte på mig, hvilket får mig at til at føle mig sårbar. Jeg føler at han kigger lige igennem mig, og nærmest læser mine tanker. "Kom så, lad os smutte" siger han. "Jeg ville ikke h-hjem" svarer jeg, min stemme knækker da jeg siger hjem, hvilket irriterer mig. "Så tager vi hjem til mig, både dig og Elena kan sove der, hvis det er." Tilbyder Alexander, jeg nikker. Vi går mod udgangen, og jeg kan mærke alles øjne kigge på mig.
"Har i ikke andet at kigge på?" Råber jeg irriteret de kigger væk med det samme. Så attraktiv, kan jeg da heller ikke være.
Vi sætter os ud i Alexanders bil, og han kører fordi han tydeligvis er den eneste ædru, jeg er mindre fuld, men jeg er ret langt væk fra ædru endnu. Elena ligger allerede og sover på bagsædet. jeg læner mig op af vinduet, og kigger ud på vejen, og alle de huse vi passerer. Jeg lukker øjnene, og sidder ellers bare og slapper af. Der er noget svag musik fra radioen, da en sang jeg kender spiller, synger jeg lavt med. "Jeg vidste ikke du kunne synge" siger Alexander. "Mhmm, jeg kan også spille akustisk guitar" mumler jeg træt.

˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚

Fortsat god dagg❤️

One day I'll be good enough - Dansk *AFSLUTTET*Where stories live. Discover now