Avem 2 ani impreuna!

84 17 5
                                    

Nu imi vine sa cred cat de mult timp am putut sa scriu aici la o singura carte. Peste cateva zile se fac doi ani, cred sau deja s-au facut, de cand am publicat primul capitol din Fimear Scarba. Pacat ca asta e capitolul 199 iar urmatorul o sa fie ultimul. Fimear scarba, de ce ai pune limita la capitole pe o carte?
Ca sa va raspund la intrebare, nu, nu o sa mai existe si o a doua carte Fimear scarba. Cred ca 200 de capitole, care ar insemna 200 de scarbe sau chiar mai mult, sunt de ajuns. Va multumesc extraordinar de mult pentru sustinerea voastra, pentru activitatea voastra si mai ales pentru faptul ca sunteti persoane minunate si nu doar simpli cititori!
Poate pe viitor o sa avansez. As vrea sa fac un site special pentru fimear scarba, o sa va anunt daca reusesc sa il fac  -printr-un update-

Si, pentru ca nu vreau ca ultimul capitol sa fie unul simplu, va las pe voi sa va spuneti absolut toate scarbele in comentarii sau privat si eu o sa fac un Fimearscarba Maraton

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Si, pentru ca nu vreau ca ultimul capitol sa fie unul simplu, va las pe voi sa va spuneti absolut toate scarbele in comentarii sau privat si eu o sa fac un Fimearscarba Maraton. Daca vreti si un Q&A nu ezitati sa imi puneti intrebari, daca se strang destul de multe intrebari o sa il postez alaturi de maraton. Bafta!
(Muie PSD)

Fimear scarbaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum